-


Sofi needs a ladder

Igår kom mina älskade bebisar, det vill säga.. mitt nya ljudsystem!
Valde dessa då jag suttit å läst många recensioner och skrivit att dessa var bättre, är då helt klart nöjd, går inte ens att jämföra med mina gamla, hehe..

boom! and you're dead.

Tänkte skriva som flera andra, om smällare och sådant under nyår som omtanke till djuren, delvis min livrädda hund som om han visste hur man kunde ta livet av sig garanterat skulle göra det under nyår då han blir så otroligt rädd så han inte reagerar på något annat än att bara skaka och sjunka ihop.. Så skänk en tanke och håll raketerna till 12-slaget♥
Mitt hjärta♥

Home is wherever I'm with you


Mitt nyårslöfte 2012

Jag har valt att mitt nyårslöfte ska vara att "må bra" då jag insett att det är väldigt mycket av det jag vill uppnå som flikar in under just den meningen, mestadels när jag tänkte på mitt nyårslöfte var det att bli nyttig igen men sen insåg jag att må bra och det som jag ser flikar in under det vill jag uppnå. Nu skriver jag inte riktigt ut allting jag menar under "må bra", det är lite större saker än det jag skrivit men detta är mitt nyårslöfte för 2012 iallafall ↓

till himlen

Hej! Snacka om att jag mår äckligt, haha.. vet inte hur jag lyckades men lyckades bortsta tänderna i halsen typ å blev helt paj, har otroligt ont och det går knappt andas, känns som knivar.. hur lyckas man ens? Kommer ju aldrig kunna sova.. Aja, igår/i förrgår var jag iallafall med Viktor och vi gick och såg bio-New Years Eve. Den var väldigt bra, tycker jag! Senare på kvällen/natten la vi oss och såg A walk to remember innan vi somnade.. Idag/igår låg vi och chillade som vanligt då jag sen skulle till stallet, så for jag.. Mysig springtur med min poni! Sen ikväll har jag varit med Elin, pratat och degat-chill, förutom att jag egentligen typ skulle sova där med min mage å mående ville inte samarbeta och känns inte vidare roligt om man skulle vakna mitt i natten och må skit också är man inte i sin egna säng.. Idag ska Viktor följa till stallet så ska vi köra Tinni med en ridande Kerstin på monster hästen Alexi..hehe.. Natti!
Hahahhaha, älskar ju Elin, herregudt

Du är som att andas för

-Skriver någon annan dag

Många försvann, när Gud inte såg, flera tusen försvann i djävulens våg

Idag är det 7 år sen..
Vila i frid♥

like this, like that, yeah!

Har nyss fixat min syster då hon ska på After X-mas, då hon även ska ha förfest här så måste ju resten av oss i familjen fara så min destination blir Maja! Ha en bra kväll!
Tjos!

I got a gift for you

x3
+ en som det står "live love laugh" på, fick ingen bra bild på den.. men ser likadan ut förutom en annan text! Älskar saker med fina "budskap" på!
Ingen bra bild men..
+ ** *** av mormor & morfar som är insatt och 100 som jag var tvungen ge Emelie för en sak vi köpt..
+ kläderna å det, orkar inte ta kort och ska lämna tillbak allt eller kanske behålla 1 eller 2 plagg så..och fick även ett smyckesträd men det tänker jag inte heller behålla..

lost in insecure

Hej! Sitter nu och kollar en julklapp till mig själv, haha nä, men har tänkt köpa högtalare. Sist jag köpte hade jag förväntat mig att de skulle vara bra med bra bas å skit men nej, dom sög och var nog billiga, rätt så iallafall.. Så nu har jag tänkt investera ett par riktigt bra så jag slipper känna att jag vill ha nya på en gång sedan, istället lägga ner på ett par bra.
Funderar mest troligt på dessa :
Logitech Högtalare 5.1 Z-5500
2 789 SEK
eller dessa:

Logitech Z906

THX -certifierad surroundsystem på 500 Watt.

2 199 SEK
Har ni några att tipsa mig om så får ni gärna tipsa mig! Har dock ett max pris på 3.000, tror jag..

this is a story of a girl who cried a river and drowned the whole world

Hej! Förlåt att jag inte skrivit God Jul eller så men.. God Jul! Har umgåtts med familj och släkt, mysigt men tar på krafterna med galna små kussar och så! Paket galna också.. var tävling om vem som fick flest verkade det som, hehe.. spelade inte så stor roll vad man fick, hade lika gärna kunnat ligga en bit papper där tror jag! Har iallafall fått pengar, ** *** av mormor och morfar + "lite" av mamma och pappa + "lite" av farmor å farfar, lite småsaker från the body shop, Guldfrynd by Kenza ring (vet dock inte om jag ska byta..) BED HEAD shampoo + balsam, Toffifee, lite dekorationer till rummet, underkläder, en typ sommar jacka och lite andra kläder.. tror det var allt! Supernöjd fast jag ska lämna tillbaka lite men har några saker jag skulle vilja ha.. Senare har jag varit med Viktor och gett han hans julklappar och fått ett par Guldfynd by Kenza örhängen som var supersöta! Är så sjukt trött, eller iallafall varit haha, det är väl så.. när det är dags att sova är man helt plötsligt inte trött längre! Ska väl krypa ner och se någon film eller nå, sovgott, hoppas ni haft en super bra julafton!♥

Dan före dopparedan

Idag har jag och Viktor först softat som vanligt.. lovar att det inte finns någon förutom någon noobig lanare som chillar så hårt som oss.. Sen har vi suttit och roat oss framför webbkameran.. tänkte bjuda på bilder eftersom jag inte har något bättre för mig..
Försökte se ut som i en skräckfilm..

I used to be a sweetheart

Hej! Jag ovh Viktor har just sett klart Jalla Jalla och innan den såg vi Crossroads, till det har vi käkat chirre o dirre o en Ben & Jerry's, tjockt.. Jaja, efter jul ska jag bli duktig igen, då är det slut på allt gott! Nu har iallafall Viktor gått och lagt sig å verkar trött så ska väl gå å lägga mig med, kanske slå på en film, om gammel gubben som somnar tidigt går med på det.. (haha) Nämen, sovgott! Imorgon är det julafton ;)


Vissa ser mig som ett levande skämt

Jullov!
Bild lånad från google

though I tried to..

Sjukt hur vacker min lilla Burra är.. haha kanske inte vackrast på denna bild då.. men så söt,fin å ja, vacker.. Haha var bara tvungen skriva det, mitt lilla busiga hjärta :)

Dag 8: En bild på någon du vill känna bättre

Kommer inte på någon.. men kanske dom i klassen ? :)

Edit: Kanske Agnes i klassen t.ex. ? :)



Yoghurt

HAHAHAHHAHA åh, man kan inget annat än att älska Annastina alltså!?

waiting for you is like waiting for the rain in this drought - useless and disapointing


Lägg till en sista önskan på er önskelista,

det har jag gjorthttp://www.sos-barnbyar.se/Butik/priv/Pages/default.aspx

A day without you is like a year without rain

Hej! Har just gått och lagt mig och konstigt nog så är det 3e natten jag sover i min 4 åriga lillasysters rum, tur hon fortfarande sover med mamma och pappa! ;) ikväll har jag varit hos Viktor och vi har "gjort" (dekorerat) pepparkakshus som ni kan se på bilden här nere, tog seriöst typ lång tid..närmare 2 timmar, kanske inte men jaja! Morgondagen kommer bestå av en dag full med dans och sen stan med mamma för att fixa sista julklapparna och efter det blir det ÄNTLIGEN till min älskling och rida, kan livet bli mer underbart? Jo på torsdag när vi får lov men har ju inga vanliga lektioner mer så! Sovgott!


without you

Hej, blev ingen lektion.. Läraren försov sig och sen funkade inte filmen vi skulle se, jag försov mig också, skulle vakna en halvtimme tidigare än vanligt men resultatet blev 35 min senare än vanligt vilket resulterar att jag försov mig 65 min, otroligt.. Nu sitter jag iallafall här i cafeterian med Frida och en osocial Emelie som sitter och nördar sin telefon, som vanligt.. Snart ska vi fortsätta se The Santa Claus!
Bjuder på en jetesöt bild på mig och Frida :')

-


Dag 6: En bild på dig och en kompis för två år sen

Sofie å jag :-)
Fint..

The santa claus

Idag har varit en lite hit o dit dag.. inte mått så bra, mår inte så bra. Eller alltså just nu men det är så mycket i skolan osv, allt så har inte varit helt okej tror jag. Iallafall så har jag varit med Viktor ikväll och nu ska vi väl typ somna till The Santa Claus 3, älskar dom filmerna! Sovgott♥

Dag 5: En bild på någon du vill träffa oftare än du gör

Man kanske inte ser vem det är.. men Sophie.. Det här är verkligen en person jag behöver i mitt liv, en vän jag verkligen älskar och har aldrig i hela mitt liv varit så glad å lycklig, och så konstig..och helt mig själv med som när jag är med denna alltså..

Questions..

Fått fråga om i vilket program jag redigerade ögonen i (gjorde ingenting med resten av bilden i helhet) - Photofiltre!
Det är enklare om ni ställer frågor i frågelådan till vänster <-

You don't have to save me.


behind blue eyes

Suttit å lekt med ögonfärgen, hoppas det var okej att jag tog bilder på er..

Dag 4: En bild på dig som wannabefjortis

Hahahhaha.. har INGEN aning om hur gammal jag var hära.. men kan säga-inte stor, iallafall!

Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med


Dag 2: En bild på någon du beundrar

Alltså har nog ingen jag typ.. beundrar men gillar Avril Lavignes stil å så, så det får väl räknas hit då?.. och även att man alltid blir på amazing humör när man lyssnar på hennes låtar.. (lyssnar dock typ aldrig på hennes ledsna låtar då, men i övrigt)

Everything will be okay in the end and if it's not okay, then it's not the end.

Fick blommor idag av min finaste så tog lite bilder å så :)

letting go


Dag 1: En person som du umgås mycket med

haha hei

Agarra mi mano

Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på någon du beundrar
Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med
Dag 4: En bild på dig som wannabefjortis
Dag 5: En bild på någon du vill träffa oftare än du gör
Dag 6: En bild på dig och en kompis för två år sen
Dag 7: En bild på en person du varit kär i
Dag 8: En bild på någon du vill känna bättre
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på något du gillar
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du saknar
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på någon i din familj
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på något du lever för
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om
Gör som Sofie och gör denhär.. får se om jag kommer orka börja blogga på riktigt..
Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på någon du beundrar
Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med
Dag 4: En bild på dig som wannabefjortis
Dag 5: En bild på någon du vill träffa oftare än du gör
Dag 6: En bild på dig och en kompis för två år sen
Dag 7: En bild på en person du varit kär i
Dag 8: En bild på någon du vill känna bättre
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på något du gillar
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du saknar
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på någon i din familj
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på något du lever för
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

sometimes you have to realize that some are just idiots and move on

Som en lite jävla råtta, springer runt som ingenting, förstår mig inte på dig om du tror att du är king. Vafan gör du här å vad fan vill du mig? Vill du inte nått så lämna mig ifred, okej? Åker på din moppe och tror att du är cool, haha, moppar dig ur livet. Skojar du med mig eller är du seriös? Jag är mera man än du din lilla fittatös! Du säger du är stark och att jag är svag, du har kanske mera muskler, men jag har bättre ordval. Se inte detta som förnedring, det är bara vanlig fakta att alla hatar dig för du är sämst och du är fucked up! Driver med folk som inte gjort ett skit? Du är äcklig, sjuk å ditt IQ är ingenting. Nu är det dags för dig att inse, ingen gillar dig ett dugg. Du skryter om dig själv som om du vore snygg? Du ser ut som ett rövhål å pratar som ett svin. Lägg av nu, skärp till dig en gång för alla, jag svär att en dag ska jag få dig att falla. Lägg huvet på hyllan, lägg ner allt du gör. Jag blir fan pissed, jävligt dåligt humör. Upp med en hand Sverige, vad är det han gör? Jag säger: alla ber en bön så att killen här dör. Du behöver lite hjälp, kom hit så ska vi se vad jag och mina girls kan göra åt det, sorry, jag glömde du har nått kroniskt fel.. jag kan inte hjälpa dig du är för äcklig och fel. Men jag kan alltid skicka dig iväg, typ till dampland där du kan vara dig själv och hålla mamma i hand. Du behöver födas om, du föddes fan sjuk. Du är konstig, cp, dum och ful. Vad är det du inte fattar? Är du trög eller vad? Har du ingenting att säga, så säger jag dra! Du har inget här att göra, du passar inte in. Ta ditt fula face, din mamma och försvinn. Du var okej förut men sen hände det nåt. Du ändrade på dig och din respekt försvann bort. Såhär kan det inte fortsätta, det kommer sluta fel, kom igen, säg förlåt, du har gjort en hel del.
Higher.

hurt myself again today

Lägger ner bloggen.

massive attack


overwhelmed

SPIKADE A-DELEN PÅ MATTEPROVET och hade egentligen inte ens tänkt göra den idag, snacka om överlycklig tjej! Nu i helgen ska jag plugga so och matte så får jag nog lov att ta no:n till efter stockholm.. hade dock helst gjort den innan, ähh.. får se! Nu är det iallafall helg och som vanligt blir det idol-mys med min världens bästa! Ha en bra fredag allihopa!
Sjukt hur mycket jag på RIKTIGT, ÄLSKAR, denna låt, visste inte att man innerligt inne i hjärtat kan älska en låt på detta sätt.. haha! Har älskat den länge nu.. några månader, guess I'm in love!

Supermassive Black Hole

Godnatt♥

baby I can feel myself givin up..


RSS 2.0