wake up to THAT smile

Har varit med Viktor och fått hjälp med att plugga so:n och dessutom kan jag redovisningen till imorgon, nu ska jag sova.. Förlåt för sämst bloggning men försöker så fort jag har tid, vilket jag inte har så mycket just nu, lägger den på annat.. ska dock försöka fixa mitt Appstore konto så jag kan tanka hem blogg.se appen så kanske jag kan blogga lite mer! Sovgott!


bildbrist..


Plan B

Okej, eftersom jag känner såhär som i inlägget innan så kände jag att jag var tvungen lätta axlarna och kolla över vad jag verkligen vill och vad mer jag kan tänka mig.. så delar med mig av denna plan :

forever is a long, long time

Är så otroligt slut, har hk läxa imorgon, engelska redovisning jag ska kunna utantill på torsdag, matte-prov på fredag och även vara klar med danssolot typ, no-prov på måndag eller efter stockholm, spanska "redovisning" till måndag eller efter stockholm, även engelska bok att läsa ut och skriva boklogg om. JAG ÄR SÅ JÄVLA SLUT, orkar seriöst inte, vill typ gråta för att jag inte orkar allt detta och vi knappt har eller haft eller kommer ha någon tid på oss, kommer fan aldrig få bra betyg och kunna ta mig in på det jag vill och uppfylla min dröm, fuck life

fancy footwork

Bilderna som jag lovat! :)

I'm thorn

Hej! Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg innan jag far och står och säljer fika för klassen! Dagen har väl varit helt okej, känts ovanligt lång.. Jag blev förresten Lucia! Känns som jag kommer svimma eller något.. Nej, det ska nog gå bra! Får vi hoppas.. Nu måste jag iallafall iväg och sen plugga, får se om jag hinner slänga in något mer inlägg, ciao!
/inte min bild, lånad från google/

I watching you breathing for the last time

Kollar ner mot marken, jag ser dig inte. Jag kollar runt om himlen, jag hittar dig inte. Jag känner på mitt hjärta, där var du♥
/sjukt hur mycket ett djur kan betyda för en/

U suck at love

Jag suger på att blogga, jag vet.. men sen jag kom hem har jag varit med Viktor och han for nyss och nu är det sova så.. Och imorgon måste jag stå och sälja fika men ska försöka slänga in bilder från skyltsöndag då vi dansade! Sovgott!♥

done

Sorry att jag inte bloggat nå, är med Viktor, skriver sen!

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Go´kväll! Känner just nu att jag inte orkar göra någonting ikväll så tar en iskall fanta, lite chirre och startar LOL, ses i den underbara spelvärlden alla mina hedrade underbara noobs
Let the game begin.

I dont exactly hate you, but if you were on fire and I had water, I would drink it.

I must confess that I feel like a monster

I do what I want because this is my life

+ i kanten att John Cooper är het..

Save me


no matter what, you'll never see me cry.

Hej! Dagen har varit helt okej! Tror jag då.. känns som jag knappt kommer ihåg den haha! Iallafall så fick vi öva på solot på baletten och har hunnit få lite mer tänk och möjligtvis även steg, har även nyss hunnit byta låt.. är ganska säker på att jag ska byta! Men nu ska jag göra mig klar, ha en bra fredag!



every single star

Slängde in det tidigare inlägget bara lite enkelt, har verkligen slitit i mitt rum efter en inte så värst bra skoldag som innehållit några tårar, faktiskt.. känner att jag verkligen försöker men att allt redan var dömt att misslyckas. Jaja, känns bättre nu när jag fått hålla på i mitt rum, hade kanske egentligen behövt plugga men så som jag mådde så hade det verkligen inte gått så får fixa det senare, man kan inte pressa sig själv för hårt. Imorgon är det iallafall en kortare dag då vi inte har någon jazz och balett på jazzen och sen på kvällen blir det pizza"bak" och idolmys med min Viktor :)



Sovgott♥

Explain


we stand together when the world falls down

Måste bara slänga in ett till litet inlägg innan jag sover! Eftersom min syster går 3an i år så har hon ju balen så hon sitter och kollar balklänningar och har länkat några men vi har inte alls samma smak.. dessa är några jag skulle drömma om att ha på min bal.. :
Troligast inte en svart klänning dock..så inte denna..

Mitt år 2011 part ||

Sovgott!

I wanna be forever young

Hej! Inte värst bra dag egentligen, ont i höften/höfterna så ska ta ipren eller nå varje dag i 2 veckor, ont i ryggen och då mamma masserade mina otroligt spända, onda axlar upptäckte hon två knölar brevid min ryggrad eller nånting.. förstod inte riktigt.. så ska gå till skolsköterskan eller nå och fråga om det är typ "blåmärken" eller vad det är.. eftersom jag också har ont när jag böjer bak ryggen.. jaja, trots detta så ler jag iallafall! Man måste ju se allt det bra och inte det dåliga, visst, verkligen inte vara blind för det dåliga, men ni förstår vad jag menar! Idag har vi iallafall bestämt oss för att sälja kakor, kolor och sådant! Hoppas det går bra.. Vi vill ju ta oss utomlands (till Bulgarien) så isåfall måste man ju börja kolla resa snart! Redan kollat lite men börja med datum och boka å så! Förresten så föreställningarna på skyltsöndag(nu på söndag) så är dom klockan 1 och halv 3 i Norrmalmia A-hallen så kom och kolla!!

Where'd you go?


Sovgott!

Aww! You're dating my ex? I am eating pizza, you want those leftovers too?


"it girl"

Hej! Har kommit hem från skolan och skrivit lite på min redovisning, nu ska jag jobba på solot tills vi ska äta och efter det ska jag vara med Sofie, kuuuuul! :D


Lala..bilder..where R u..

from yesterday

1 månad kvar till jullov, 2 veckor kvar till Stockholm, 5 dagar kvar till uppvisning! För övrigt så är uppvisningen i A-hallen under skyltsöndag och vet inte tiderna men kom och kolla så återkommer jag med tiderna! Sitter iallafall nu och käkar kräm och är sur eftersom jag tappade ut pudret över hela tvättstället och om jag inte kommer hinna ta bort det innan jag måste fara kommer jag ha ett gäng sura miner när jag kommer hem..

If we don't end war, war will end us. -H.G. Wells


sleep well, because I might not

Går och lägger mig nu, sovgott

yes, I'm sure.. It's you I adore

Låtar som betyder för mig

some people are shit and no one cares about a shit so, don't care


Snodde denna från Sophie's blogg och för övrigt sitter vi nu i datasalen och har engelska, redovisning nästa vecka! Näst sista lektionen dessutom så har snart balett och sen sluta, skönt, är trött som en jude, har vaknat tusen gånger inatt av massa sms.. Back to work, skriver senare!

It's always better when we're together

‎- While you ignoring her,
Another guy is giving her attention.
- While you´re giving her problems,
Another guy is listening.
- While you´re too busy for her,
Another guy is making time for her.
- While you´re making her crazy,
Another guy is trying to make her smile again.
- When you´re not sure if you still want her again,
Another guy has already figured it out that he wants her.
"‎- While you ignoring her,
Another guy is giving her attention.
- While you´re giving her problems,
Another guy is listening.
- While you´re too busy for her,
Another guy is making time for her.
- While you´re making her crazy,
Another guy is trying to make her smile again.
- When you´re not sure if you still want her again,
Another guy has already figured it out that he wants her."

Mitt år 2011 part |


I'm sorry

Godmorgon! Fast.. vaknade för en timme sen.. Igår var jag då hos Mickan och vi såg hockeyn och sen bakade vi citronkaka till den så slog vi på någon konstig film.. Blev inte att jag sov där då jag fick hämtning av Viktor och sen stannade han här ett tag och var duktig och tog med mig kameran och tog massa kort men självklart glömde jag kameran hos Mickan..

tills jag nådde ytan och fick hämta luft

Viktor for just hem och nu ska jag, mamma och pappa snart bli upphämtade, fara och hämta mat och sen vidare till Skuthamn där min kväll och kanske natt kommer spenderas! Med Mickan såklart! Har ingen aning om vad vi ska göra.. sitta och snacka hela natten? YEY :D


Hei lycklig chäj

counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone.

Detta är vad jag gör om somrarna.. ville bara berätta för jag har inget annat kul att berätta, saknar sommmmar, vill till stugan..

men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

Godmorgon! Mår lite sådär såhär på morgonkvisten.. snuvig, hostattacker (inte många men..) konstig i skallen och nu när jag satte mig framför datan blev jag smått illamående.. Aja.. Tar en tablett så blir det galant! Ikväll ska mina föräldrar till Phb, tror jag (?) så Emelie ska ha sina vänner här, vet inte om jag får vara hemma och vet inte vad som händer ikväll..


(blir inte att fara och kolla John Bauer)

You're gonna like my style

Det är sjuuuukt hur mycket jag ääääälskar Avril Lavignes stil! Just wanted to tell you guys!

ibland orkar man inte ens komma på nånting att skriva hära

Hej! Hade balett med enbart Folke idag då våran danslärare är sjuk (Folke är vår pianist, om man säger så?) efter jag kommit hem har jag nog hunnit sova i typ en kvart eller något.. Livet stannade då för någon minut tror jag.. Ikväll ska jag vara med Viktor och vi ska se idol som vanligt och sen tror jag att jag skulle vinna över honom i monopol.. Ha en bra fredagskväll, imorgon åker jag till Skellefteå för att fara på öppet hus på John Bauer skolan!
Har seriöst inga bilder och scrollade förbi denhär och då insåg jag att Sebbo var så charmig så får stå för bilden i detta inlägg..

jag kämpar, sliter, svettas

Har nyss kommit hem från stallet, nu ska jag beställa blommorna jag sålt medans jag dricker glögg å käkar en god hårdbrödmacka! Sen blir det sova.. På tal om ingenting gjorde Maja min dag när jag kollade hennes blogg och såg denna bild :

jag går ner för dig, jag kan göra allt, snälla se på mig

Hej! Har nyss kommit hem och just ätit.. Hade ingen balett idag men såg på 7ornas.. Nu ska jag snart till stallet och kan bara säga ÄNTLIGEN, sjukt hur längesen det var(2 veckor) och kan knappt vänta efter att få pussa på min världens finaste, underbaraste kille!

They say that if you love someone you should let them go to see if they come back..


Give someone you like a smile on his/her lips

Kände för att göra någon glad vilket blev mamma så vad jag gjorde var att jag just städade toan då jag tyckte det såg ut att behövas och då kanske hon kan vakna å känna att dagen kommer bli snäppet bättre än vad den egentligen blivit, hoppas kan man ju.. Nu är det sängdags, vanlig dag imorgon och måste dessutom plugga..
Sovgott!




Kan ju som sakna Umeå och grejor med min ärtesnärta hära, alla galenskaper.. och.. att vara brunett..eller.. vetinte.. jobbigt läge.. dags att sova.. for real.

I stare at my reflection in the mirror,

What am I doing wrong when it gets wrong all the time?

and I'm reaching

Bilder från när jag fotade Julia finns nu på min fotosida http://wikbar.blogg.se/foto/ :)

Bio nu!

-

när jag går ner

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
jag känner mig feg att jag väljer o kämpa är fel
även om jag trodde att jag givit dig allt så
kommer du med tiden trycka ner mig lite mer

kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det
så kommer du ser ner på mig för kärleken är ett spel för dig

Jag går ner för dig
Jag kan göra att
Snälla se på mig
För jag vill ha din hand
Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort


Jag kämpar, sliter, svettas men den ända gången du är nöjd är


När jag går ner
Ber du om mer, så ber du alltid om mer
När jag går ner
Ber du om mer, så ber du alltid om mer

Jag var fast på botten men kämpade upp
Tills jag nådde ytan och hämtade luft
Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel

Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad
Men min mun ville ha dina läppar

Jag går ner för dig
Jag kan göra att
Snälla se på mig
För jag vill ha din hand
Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort


När jag går ner
Ber du om mer

ja,ja, I do I do

Har just kommit hem från utvecklingsamtal och hörde nu att Sofia brummade in på infarten, peace!

I don't even know where to start..

Har inget att skriva eftersom jag berätta om denhär dagen igår så, fick bli denna bild och att jag ska göra klart det sista för skolan och börja fara, i regnet!..

baby don't worry, you are my only, you wont be lonely

Imorgon ser schemat ut så att det är pedagogisk eftermiddag vilket innebär att hela skolan slutar klockan 1. Eller.. lite innan kan också hända! Men klockan 1 har jag utvecklingsamtal och efter det ska jag fixa och fota Sofia, får se vilket "tema" det blir.. funderat på några, får se vad vi kommer överens om.. sen mot kvällen, mer exakt 18.30 så är det bio med min fina syster och självklart är det Twilight vi kan se! Can't wait!!! Nej, trots tidiga dagen imorgon borde jag dra mig till sängs nu och Buster verkar lite otålig så sov underbart gott!
Fett söt bild!

like you're pulling salt in my cuts

Hej! Kollade runt på bloggar och insåg att ingen bloggat sen igår typ så då gör väl jag det.. Nu ska jag verkligen köra igång med städning.. har tappat bort mitt kort för ett tag sen så ska kolla igenom min klädhög på golvet om det är i någon ficka.. om jag inte hittar det måste jag hinna fixa ett nytt innan Stockholm så!.. Så idag står städning och barnvakt på schemat, skit också..
En sådär lagomt charmig gammal bild!

Do you regret ever standing by my side?

I hope heaven is amazing, but I wish you were here.

better together

Idag har jag då varit hos farbror och grattat honom på svartudden, otroligt längesen jag var där så det var typ skönt och att träffa allihop var jättekul! Senare kom Maja och vi har käkat popcorn och pratat på! Super bra söndag, nu är det bara 3 veckor och 2 dagar kvar till stockholm! Och till helgen ska jag till Skellefteå och kika på John Bauer! Så för övrigt har jag redan helgen planerad. Har även lite grejer i veckan! Är dock sur över att jag har så mycket för jag har inte hunnit till stallet på snart 2 veckor, mår seriöst dåligt över det.. need my poni.. Dessutom är det nå möte med syven på tisdag för föräldrarna så måste vara barnvakt så då kan jag inte heller till stallet.. BLÄ!
Med allllt detta så säger jag nu godnatt, jag som hade lovat mig själv att vara i säng 10.. "regler" är till för att brytas, är det inte så?
Mitt å Sofies paket till Elize!

There's this girl..

Hej! Igår på dagen kom Julia hit så fixade jag och fotade henne, sen på kvällen var jag med Viktor. Idag har jag först legat och vaknat i sängen i 2-3 timmar och senare har jag endast legat som en bulle på soffan! Skönt.. Nu ska jag iallafall iväg till farbror och gratta, senare ikväll verkar det bli söndagsmys med Maja!

Så enkel lösning denna look alltså.. (skitit uppsat hår + röda läppar, mitt nya jag..)
Kör på en avklippt t-shirt (linne), skjorta instoppad i jeans!

Fix a heart..


I have a dream, and I wont let it go, because, I've learn to never give up

Helgen är planerad och börjar idag med att jag är med Maja, har ingen aning om hur längesen det var sist, men längesen var det!

Look at my dog, my dog is amazing!

Hur sött får man inte sova egentligen?..


Psst..


Why do we worry?

Nu har jag ont i magen och klockan är som vanligt alldeles för mycket men som vanligt är jag inte minsta trött.. Får väl läsa eller något! Har en engelskabok att läsa ut på någon vecka!
Avslutar inlägget med några bilder från weheartit som jag snodde från Kaj's blogg ( http://www.kajsatherese.devote.se/ )
(bara fint, sanna, bra ord, inte om någon speciell för min del)

Sovgott!

Music is my boyfriend

Älskar denna låt! Lyssnade förr på versionen av denna som ej är akustisk men denna är sjukt mycket bättre! Gör texten mer betydande eller hur man ska förklara!
Denna är mysig, som tagen ur en film från något år tillbaka! Kanske till och med är med i någon? Har ingen aning.
Detta band var även bra! :

Oh, oh, oh, I'm in love with judas, judas

Ikväll har jag läst igenom svenskan för redovisningen imorgon och annars inte så mycket mer.. blev hämtad av mamma på skolan, körde hit och dit.. hem och sedan till stan! Blev att inhandla en ny BH då jag endast har två jag gillar men alltså satan! alla Bhar är ju feta med världens inlägg?! okej, jag har inte stora bröst men har inget intresse av att pressa upp det jag har. Aja, antar att det finns dom som vill det så! Dock sjukt att det fan nästan inte finns en enda utan. Inhandlade även söta trosor med ett leende på baken, så känns finfint att gå runt med ett leende på läpparna och även baken fastän inte folk ser det ;) Nu ska jag iallafall ladda ner musiken klart och lägga mig i sängen med min favoriit!
Saknar honom♥

the new "me"


Så är det!

Aldrig börja om igen

Godmorgon! Just nu är jag på väg till skolan, frost på backen eller snö? Man kan ju alltid hoppas på att det är snö men tror inte så va.. Har iallafall so-provet idag och känns som jag kan det, skönt! Har även samtal med syven, kul! Nu ska jag lägga i en extra växel, ha en bra dag! :)


Hur kan man sova på nätterna?

Jag är less
update: Menade inte att jag inte kunde sova på nätterna eller nå om mig, menar en väldigt idiotisk person som jag inte fattar kan sova om nätterna med tanke på allt den gör! När jag tänker efter detta då jag skriver är det nog förresten flera... hmm, men jag mår underbart!

allt jag kan ge..

Okej, har ungefär lite samma känsla som igår, den återkommer hela tiden och stör mig mer är mycket. Menmen, nu har jag en uppsats att skriva om första världskriget, no förkortningsaker, engelska och gå igenom frågorna på so:n.. Känns omöjligt just nu men nej, känns som det går bra nu! Allt känns bra, förutom det jag stör mig på! Nu måste jag verkligen komma igång med plugget, ska helst hinna se en 3 timmar lång film innan imorgon också dessutom! Får se om jag hinner blogga nå mer idag..

Breathe.. 1...2...3... breathe........

Känner mig irriterad eller vet inte hur jag ska beskriva det men på en person som epofgwrgppo, gjort mig irriterad tusen gånger på samma sak och än fortsätter det. Pull myself together...Går och lägger mig och försöker lugna ner mig och älska livet igen. Fast jag älskar livet ändå fast det får sina störningar ibland!

Belive me, or..should you?..

Hej! Idag har varit en skön dag, so:n känns typ bra, spanskan sådär.. svenskan vet jag tusan inte hur vi ska göra.. Jaja! Jag ska kämpa så fucking hårt nu så det fan inte finns! I CAN DO THIS.. Idag har jag typ sjungit i skrikt å blä.. så är lite hes nu eller ja, min röst försvinner halvt ibland.. Vi har även börjat göra egna låtar på musiken och har redan kommit igång med min lite, superkul!
Ska snart till farmor och farfar och käka palt! Kändes inte sådär wihooo då min mage redan känns en meter bredare efter lovet men aja, en kan man väl iallafall pressa..

historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Kände bara för att säga att jag VERKLIGEN vill tillbaka till Turkiet, var så otroligt underbart.. släppte verkligen ALLT här hemma, som att allt sköljdes bort ur mig av en våg. Vill bara koppla bort för ett tag, på ett underbart ställe..
Vart även tvungen att skriva om denhär finaste tjejen som ja, är finast då helt enkelt? Världens finaste, bästaste vännina helt enkelt♥

I have to let go of your hand.

Har ont i huvudet..
Why am I doing this over and over again?

"mitt sommarlov 2009"

Mitt sommarlov 09 har varit bäst.

Jag har för det mesta varit med Sofie och vi har gjort grymt mycket och varit med varann nästan varje dag.

En jättevarm dag for vi till Gläntan.

Vi badade ,solade och mycket mer.

Det var grymt kul!

Vi var dit två gånger.

Vi skulle tälta hos henne, dom hade köpt ett nytt tält och då dom slår upp det är det ett microtält och man ryms knappt två personer.

På kvällarna for vi och köpte gotta, fixade i tältet.

Sen under natten var vi på gatan och dansade, fotade mm.

Vi gjorde det flera kvällar.

Under Pite summer games var det disco som jag var på med Celina.

Under dagen for vi och solade och badade.

Mot kvällen fixade vi oss och for sen mot discot.

Vi dansade mycket och med många.

Flera bad om autograf och Celina förstod aldrig varför-

Det var autograf jakt eller nånting sånt.

Grymt kul kväll!

Sommaren 09 var min första sommar med Tinnie.

En dag var vi med Elin, Pontus, Rebecca och Charlie på Gläntan och badade med dom.

Galopperade efter stranden var väldigt härligt och roligt.

Under sommaren har jag och Elin ridit ut med varandra dom flesta dagarna.

Sen var det PDOL och jag såg Maskinen och Lorentz&m.sakarias

Jag var där med Amanda, Julia och Elize.

I alla fall jag hade grymt kul och konserterna var bra.

En annan dag åkte jag karuseller för första gången förutom barnkaruseller för 3år sen.


HAHAAHAHA.. detta har jag alltså skrivit..någon gång..


I'm still alive but I'm barely breathing

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost och väntar in skolan.. Inatt har jag knappt sovit en blund och går till klockan 5 idag så det kommer bli en tuff dag men, men! Himlen är fett fin så får se om jag kanske tar en bild påväg till skolan och mobilbloggar, duktigt isåfall..

Jag vet att jag inte varit så bra, för jag inte sa det som det var..

GODNATT!

jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Lät han in
Lät han ta
Lät mig tro
Vad han än sa
Jag lät det gå
Sväva på moln
Tills han slet mig i stycken
Spotta på mina sår
Men ser det ut som om jag sörjer dej?
Mer som om jag höjer dej
För jag
Kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Han vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig regnet?
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Gav han allt
Allt jag kan ge
Ville ha mer
Det e så han e
Ensam men stark
Det e sån jag blev
Litar inte på någon och allt är honoms fel
Men ser det ut som om jag lackar? Nej
Mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Han vill ha varmt
Han vill ha kallt
Han vill ha hav
Han vill ha land
Han vill ha vitt
Han vill ha svart
Han vill ha mig
Han vill ha allt
Jag gav dig en chans
Men det tog mig ingenstans
Så sluta tro du vet för mig det hjälper mig inte alls.


I thought I was stronger

Godmorgon! Lyckades sova länge och bra inatt, vet inte om jag vaknat en enda gång faktiskt!! Första gången på.. ingen aning hur länge, kommer inte ihåg sist jag sov en hel natt.. Idag måste jag VERKLIGEN plugga, så det är vad jag ska göra!

there's NOTHING wrong with who you are.

Snacka om att man får gåshud när man hör denna kille alltså! Helt otroligt.
Och denhär tjejen borde ju bara droppa ur idol och göra egna låtar och sjunga dom, för det är det hon gör bäst och hon gör det GRYMT!

Om jag drar får du se vad du inte har kvar


I can't make you mine

Hej! Har verkligen inte orkat blogga.. har kännt mig helt.. jag vet inte. Så ber om ursäkt men ibland behöver man det bara.. Idag har jag färgat Kaj's hår, blev en snygg brun-röd färg! Nu har jag precis duschat och ska snart äta, luktar gott så..
Igår testade jag även göra en frisyr så tog min bruna hårförlängning och hedde som mörkt underhår dock fastnade frisyren inte alls på bild så tänker inte visa men.. och på bild ser det bara sjukt ut ↑ men hursomhelst..

Börja om igen..

Godmorgon! Blev väckt för ett tag sen av Emelie men har legat å dött i sängen ett tag.. Idag ska jag iallafall och bada så ska börja göra mig klar för det, bussen går 11.30..

Check!


Testade på ett emos liv, tycker inte det var särskilt deprimerande, mer hårigt..?
Testade på att endast lyssna på musik ett helt liv, det var awesome.
Testade på en 12-årings liv (och än idag sitter jag här med min PK..)
Testade även på "tomma händer"
Slutade såhär.. :
Tog bort håret från ansiktet, fortsatte lyssna på musik men inte i samma grad.. , drack upp min PK, tog händerna och skapade fred (peace) ↑ .
Insåg att mitt liv är jävligt bra så onödigt att försöka leva som andra som kanske verkar ha det perfekt men istället inser man att man själv har det så!

Nu luktar det bränt så ska gå och se efter vad det är om eller om någon bara blivit för het..
Sovgott!

Vilket jävla as

Hej! Har kommit hem från stallet, duschat och käkat osv! Blev en barbacka-tur, mysigt! Nu har syrran bokat biljetter så ska vi gå och se Twilight Breaking Dawn part 1 den 16 november, fick självklart inte dom platserna jag ville men vad gör man inte för syster sin?
Tar seriöst livet av mig!! OMG!

Hela världen vet att hans sista chans är bränd

Krossa hans fönster, slå in hans dörr, låt honom veta att inget är som förr å att livet numera är sjukt awesome, stallet nu, ses!

Girls looking like damn he fly!

Godmorgon! Satan.. inte mysig natt alltså.. har inte kunnat somna för att jag hade så sjukt ont i min mage.. och dessutom vaknat flera gånger.. vill bara gå och lägga mig igen å få sova..


(tattad av Kv men OMG vad jag saknar!!)

I have this dream right inside of me

Ligger och har en fet klump i magen som inte vill ge sig alltså.. what to do.. yeah, ja vet.. se Sexy and I know it videon, it makes your life a little bit better! Godnatt

you're a fucking idiot and I fucking hate you and you should fucking understand that, fucking idiots

SENASTE:
Dryck: powerking :P
Telefonsamtalet: Uhm.. vet faktiskt inte.. 
SMS: Sophie
Sång du lyssnade på: Sexy and I know it <3

Gången du grät: Lördags typ tror jag..

HAR DU NÅGONSIN:
"
Dejtat" någon två gånger: Uhm.. fattar inte riktigt men om jag fattar rätt så jo.
Har någon varit otrogen mot dig: Ingenting jag vet isåfall
Varit kär?: Vet inte 
Förlorat någon speciell person: Nja, förutom folk som dött så har jag väl inte förlorat någon speciell-föralltid..
Varit deprimerad: Jodå
Varit så trött att du somnat sittandes: Hm.. om att somna i en fåtölj som är ens datastol när man sitter vid datorn räknas så jo!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Blå, sen vet jag inte.. blå är den som lyser klarast på himlen för mig, okej?

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Yes
Fått ditt hjärta krossat: Nope eller jo eller nej eller hmm av en vän isåfall men inte helt krossat haha?..
Skrattat så att du har börjat gråta: Hahahaha..ja?..
Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm, jo tror det
Insett vilka som är dina äkta vänner: Kanske det
Fått reda på att någon har pratat om dig: Nja..nej..tror inte det
Kysst en kompis: Hmm.. kysst? nja, nej

BLANDAT
:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Haha, ingen aning
Hur många barn vill du ha: Åh gud, vill inte pressa ut en enda men haha antar att jag måste så 2 kanske? 
Har du några husdjur: Klart jag har
Vill du ändra ditt namn: Jo fast isåfall födas om, skulle vara sjukt att bara ändra mitt i livet när man lever till sitt namn liksom? som kungen
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Ooooh... ingenting typ?
Vilken tid vaknade du idag: Ingen aning
Vad gjorde du igår runt midnatt: Midnatt? om jag fattar när det är så var jag med Viktor :)
Någonting som du längtar till: Tihi
Senaste gången du träffade din pappa: Vid middagstid eller vad man säger.. eftermiddag kanske?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ingenting, eller isf att mina vänner skulle må bättre än bäst, vill verkligen.
Vad lyssnar du på just nu: "Best love song"
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jo
Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting, eller.. folk som är sjuktotroligthelvetesfuckingfina och inte kan inse det

OM DIG
:
Vad är ditt namn: Julia senast jag kolla men vet inte
Singel/upptagen: Gift
Stjärntecken: OXE
Kille eller tjej: kille 
Grundskola: Christinaskolan och Norrmalmskolan, Norrmalm var bäst så kommer Christinaskolan och förstör mitt liv, ville bara berätta det, hej.
Gymnasie: John Bauer Skellefteå hoppas jag!
Högskola: -
Hårfärg: Uhm.. just nu vet jag fan inte vad jag har alltså..
Långt eller kort: Gode kort
Längd: 167(?)
Vad gillar du gällande dig själv: Ingenting, eller isåfall att jag verkligen vågar stå på mig själv och stå för allt rakt ut. Och att jag inte kan ljuga, faktiskt ganska skönt att verkligen känna att man är ärlig.
Piercings: Öron och navel
Tattoos: ingen, fuck life
Höger eller vänster: höger och vänster  

DIN FÖRSTA:
Operation: Vet inte vad den var om..
Piercing: Öron
Tatueringen: fuck
Bästa vän: Min första bästavän?.. Jeeesus.. typ Bella?..
Sporten du spelade: Hmm, fotboll skulle jag tro.
Husdjur: Kanin tror jag faktiskt
Vaccination du minns: När vi skulle utomlands å det behövdes ca. 3-4 pers att hålla i mig + en som tog sprutan å fick den i låret ist för armen.. hemskt
Konsert: Omg, hahaha säkert Darin
Förälskelse: Vet ärligt inte om jag varit djupt förälskad direkt :/
Alkohol du drack: Säkert när man smaka cider av mami ellernå?


JUST NU:
Äter du: Min fossing
Dricker du: Power King, fast dricker inte, häller den på mig
Är du på väg att: skriva till: Hmm.. Elize och se om min slyna fortfarande är kvar 
Lyssnar du på: Allstar Weekend- Mr, Wonderful
Väntar du på: Att bli trött eller orka gå å klia gaddarna å de

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja, kanske, jo.. 
Vill du gifta dig: Jo, och det ska vara awesome som JK Wedding (om ni inte sett det kollar ni @ youtube direkt!!)
Karriär i åtanke: Friösr/stylist/fotograf

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Hmm.. ögon?..
Kramar eller pussar: Både och men varma, mysiga omfamningar är ju ybermums!
Kortare eller längre: Längre!
Yngre eller äldre: Äldre.
Romantisk eller spontan: Vet inte..
Snygg mage eller snygga armar: Spela roll, det är ju ryggen som ska vara sexig
Tatueringar eller piercingar: Tatuering. INGA piercingar om inte ett i örat eller nå isf.. ingen annanstans!
Känslig eller inte: Alltså wtf, vilken fråga egentligen, man är väl känslig när man behöver det eller vad man ska säga?
Ragg eller förhållande: Förhållande?..
Bråkstake eller tveksam: Absolut inte tveksam men helst inte bråkstake heller då..?

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja
Gjort något sjukt spontant: Haha sure I have
Tappat glasögon eller linser: Aldrig haft något av det.
Haft sex på första "dejten": Nej
Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet
Har någon krossat ditt hjärta: Hm, nei, tror inte det 
Har du blivit arresterad: Ja
Dissat någon: Haha sori
Gråtit när någon dött: Ja?
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nepp

TROR DU PÅ:
Dig själv: Jag vet inte
Mirakel: Hmm, nej
Kärlek vid första ögonkastet: Nej, man vet inte en persons insida av att se på den och faller man för det man ser kallar jag det inte att falla.
Himlen: Hur menar du nu?
Tomten: OFC I DO?! VA SÄGER DU?!
Att kyssas på första dejten: Helst inte kanske, faktiskt..
Änglar: Ja

SVARA ÄRLIGT
:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, lever man med någon är det väl av anledningen att man vill vara med just den, skulle den vara med någon annan är det nog inte rätt så lika bra å avsluta dedär, jag skulle inte behålla en som var otrogen, inte för att jag skulle bli arg eller något, utan för att jag skulle veta att den inte ville vara med mig och då skulle jag inte vilja hålla den kvar utan vilja att den ska ut å hitta den enda, rätta han vill vara med :)
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina närmaste, djur å så.. 
Att posta det här är din 100 sanning: ?..



I workout

Måste bara skriva att jag älskar denhär musikvideon så sjukt mycket, kan inte sluta kolla helt seriöst. (Under tiden jag var sjuk låg jag och såg på MTV och fick ett litet wth? moment när denna kom..)

Did you forget that I was even alive?

Nu har jag just gjort mig klar, eller ja.. vart eyeliner, mascara och röda läppar! Nu ska jag och Sophie iväg och köpa present till Elize och sen ikväll blir det käk på Thai Garden för att fira henne!


Tips!


Jag ville bara tipsa er om denna hårvårds serie! Har använt den ett tag, började med inpackningen som ger ett otroligt resultat! För övrigt så innehåller denna serie inte silikon eller så, vilket täpper till hårstråna och kan ge misslyckat resultat vid hårfärgning osv! Schampot är dock inte det bästa enligt mig, känns inte som det rengör direkt så använder man det kan man ju schamponera två gånger (exempelvist med ett schampo för färgat hår om du har färgat)

It doesn't hurt me.

Okej.. nu har jag avreagerat mig lite så nu är allting awesome! Ska iallafall snart slänga mig i duschen, då jag orkar.. sen ikväll tror jag det blir att fira Elize?..

Aww! You're dating my ex? I am eating pizza, you want those leftovers too?

Har just fått mina omdömen och kan säga att jag är sjukt irriterad på lärare som tydligen inte fattat ett skit när man pratat med dom? Orkar fan inte blogga wfoianjrogih hejdå

RSS 2.0