Ny destination!

Hej! Idag har jag och Viktors familj bokat en annan resa.. alltså avbokat den andra! Det blir istället att fara till Grekland, Rhodos!
Vi har även All inclusive! :)

So much to do, so little time.

Hej! Har varit hemma, sjuk både igår och idag.. Men imorgon ska jag till skolan! Har mått konstigt och igår föll jag ihop och var sedan på G till feber, vet inte riktigt vad som hände med mig.. Men nu är jag bra iallafall, skönt! Har även tagit ett beslut att söka en häst att rida och utvecklas på istället för att fortsätta på Tinni, vilket känns halvt hjärtskärande att lämna mitt lilla hjärta men hoppas på att fara dit ibland ändå! Sen så känner jag även att jag skulle vilja ha helg jobb.. samt eget sommarjobb fixat.. Så om någon av er där ute som läser min blogg vet antingen någon häst att rida eller något ledigt helg/sommar -jobb så får ni gärna höra av er.. Hmm.. Vad mer kan man säga? Imorgon är det pedagogisk eftermiddag, så en kort skoldag.. Även en då en vecka kvar till påsklov!! Wiiho! Åh.. Vill bara gå ut grundskolan nu.. Hela skolan känns skit, så jävla less, ursäkta mitt språk men jag vill ha nytt nu och, ja.. Vill typ jobba och sånt!! Vill inte bara gå i skolan längre.. Även det med ridningen.. Jag vill ha något att utvecklas inom, ett intresse att utvecklas inom och så..
Nu är det godnatt!! Sov gott :)

Bitch please, you're vagina has been more used than google


nedräkning

8 dagar kvar till Viktors födelsedag,
32 dagar kvar till min födesedag,
48 dagar kvar till Barcelona,
73-78 dagar kvar till sommarlov..

Can't you see it? Feel it?


You learn

Jag kommer aldrig ge upp dig

I watched you breathe for the last time

As strong as you were, tender you go. I'm watching you breathing for the last time. A song for your heart, but when it is quiet, I know what it means and I'll carry you home. I'll carry you home. Min finaste ängel

Jag vill ha dig baby

Hello! Har varit på stan och så med min familj! Snart ska vi äta surströmming, mums! Sen ikväll är det SMASK! Snart kommer Viktor, ha en bra lördag!

Down

Hej! Känner mig inte riktigt på topp idag.. är verkligen inte i form, vet inte vad det är med mig dock.. Ska lägga mig och se film och hoppas på en bättre dag imorgon! Ska även och fira Sarajävel imorgon så det kommer nog bli toppen! Sovgott!


Hej Sofia♥

Blue Village Callisto

Hejhallå! Idag blev det en ganska kort skoldag.. Efter den for jag till stallet och red min efterlängtade poni! Nu ikväll har jag varit med Viktor och vi och hans mamma och pappa har nu bokat en resa! 16 juni far vi till Cypern, Agia Napa, underbart!
Bilder lånade från fritidsresors hemsida

Say it before it's too late

Go´kväll! Idag tog jag och Viktor en runda och for sedan till honom, Buster fick även följa, vilket han tyckte var jätte roligt! Sen har vi inte gjort så mycket, jag och mamma skulle och sola mot kvällen så då tog jag mig en joggingtur hem för att fara och sola! Efter det hade Viktor fotbollsträning så när jag kom hem tog jag mig en joggingtur dit och efter träningen följde jag Viktor hem en stund och.. tog en joggingtur hem! Känner mig otroligt hurtig om jag själv får säga det.. Känns otroligt bra i kroppen också! Hoppas detta inte var bara för idag utan att jag kommer orka lyfta på arslet gärna varje dag, en bit iallafall.. Vill ha lite resultat!! Nu har jag gått och lagt mig och ska läsa lite och somna, sovgott!
Mörkhåret kan man ju sakna ibland.. :(

Run Forest, ruuuun!

Hej! Nu ska jag och Viktor ut och springa/gå, herå!

M is for Music


Viktor Olsson ♥

Titta, genom träden, förbi himlen utöver norrsken.
Du kommer se min glädje reflektera i dina ögon
och jag kommer inte att släppa taget, om du väntar på mig
när som helst, var som helst..
Och sedan, välja destination
var som helst, när som helst.
Vi går var som helst, när som helst.
Jag vill älska förevigt, kärlek för evigt, älskling.
Vars du än vill åka en dag, gör vad som helst, älskling.
Överallt, var som helst, alltid tillsammans.
Jag somnade, vet inte varför..
Du låter mig komma levande
Du och jag, vi kolliderade.
Tänd den stjärnklara branden och värm mig, och så vaknar jag.
När som helst, vad som helst, vad som helst, vad som helst, vad som helst, vad som helst, vad som helst, oavsett, jag älskar dig för evigt och alltid och alltid jag älskar dig.
När du behöver mig är jag precis där för dig
När du än ringer mig är jag där när du ringer.
När du faller än faller är jag där när du faller.
Vart du går är jag precis där och visar att vår kärlek alltid växer och växer och växer.
Jag vet att du vet det, det finns inget behov av att gissa.
När jag är ropad på, är jag där utan frågor.
Jag ska gå, var som helst, när som helst, omm någonsin, du behöver mig, jag är här för evigt ♥
Look, through the trees, past the sky
Beyond the northern lights.
You're will see, my delight
Reflecting in your eyes
And I won't let go, if you wait for me
Whenever, wherever
And then you, select the destination
Wherever, whenever
We'll go-ooo-oooo-ooo
Wherever, whenever
We'll go-ooo-oooo-ooo-ooo.
I wa- I-wa I wanna love forever, love forever, baby.
Wherever, wherever you wanna go (One day)
Do-do whatever, do whatever baby
Wherever, wherever, forever together
I fell asleep, don't know why
You let me come alive
You and me, we collide
Ignite the starry fire
And you warm me up, and you wait for it
Whenever, whenever
And then you wake me up, and you wait for it
Whenever, whenever
I wanna go-oooo-ooo-oooo
Wherever, whenever
I wanna go-oooo-ooo-oooooo
I wa- I-wa I wanna love forever, love forever, baby.
Wherever, wherever you wanna go (One day)
Do-do whatever, do whatever baby
Wherever, wherever, forever together
Whenever, whatever, whatever, whatever, whatever, whatever, whatever, whatever
I love you forever and ever and always I love you
Whenever you need me
I'll be right there by you
Whenever you call me
I'm there when you call
Whenever you're falling
I'm there when you fall
Wherever your going
I'll be right there showing
Our love's always growing and growing and growing
I know that you know it, there's no need for guessing
When I am requesting, I'm there with no questions
Asked... I'll go, wherever, whenever
If ever, you need me, I'll be here
Forever

Står inte ut..

Säger godnatt nu.. Sovgott!





Jag blir aldrig densamma som förut, från och med då, från och med du

One night to be confused

Godmorgon! Detta är min frukost.. En massaaa blåbär och jordgubb! Med lite fil.. Mums! Taggar för övrigt INTE nationella i kemi som vi har nu på morgonen.. Men men! Ha en bra och solig dag!

You CAN do it. You just have to BELIVE.

Vill bara skriva några rader om alla ni fina människor där ute.. Jag vet att många har svårt att tro på sig själva, att vara sig själva.. Alltför många. Jag tror, vet, att alla är jämlika. Alla är lika mycket värda, alla kan saker. Sätt upp dina mål och tro på dig själv, för du har satt upp de av någon anledning och den anledning är den som är anledningen till att du faktiskt kan nå målet. Jag vill att alla ska se hur otroligt fina alla är, se hur mycket värd alla är.. Att alla är något bra, något lyckat, ett under.. Alla kan, om man vill.. Du måste tro. Och gör det.. för det är så jobbigt att se otroligt fina människor inte tro på sig själva när dem är så otroligt bra! Alla är så bra, alla har sitt grymma sätt att vara på. Så var ingen annan, var ditt egna grymma sätt, det är det som gör oss olika men på så sätt ändå så lika. Tänk vad skönt att säga att jag är JAG. Och faktiskt känna att man gått rätt vägar, men även erkänna sina misstag och ta lärdom av dem. Man utvecklas hela tiden, och det är så underbart även om det kan bli otroligt kämpigt så utvecklas man. Jag vet inte vad jag vill ha sagt riktigt.. Bara att alla är unika, underbara, otroligt duktiga på sitt sätt.. Just be YOU. Låt ingen någonsin klampa på dig för den du är. Ingen är ju dock perfekt, alla gör, som jag sa.. misstag.. Men då handlar det vad man gör utav misstaget, det du gör av det, gör dig till personen du är. Väljer du att rätta till det, att försöka, att förstå vad man gjort för felsteg, då tar man sig vidare och utvecklas som bara den motför om man istället väljer att blunda för sina misstag eller försöka lägga de på någon annan istället för att inse, erkänna och ta lärdom..
Sovgott alla fina människor! Det handlar inte om att göra en historisk händelse, det handlar om att vara sig själv och vara helvetes glad över det! För ingen är som du.

For the first time

Godmorgon! blev klar för ett tag sen.. Igår gick jag och la mig innan kl 20.00, och somnade.. Mådde verkligen inge bra, hade otroligt ont i huvudet och sådär så var tvungen att gå och lägga mig kände jag. Känner mig dock inte så bra nu heller men.. Ännu en fin dag verkar det som! Verkar som det inte heller blåser lika mycket.. eller.. kanske.. Jaja! Igår sökte jag även lite sommarjobb innan jag somnade! Hoppas på det bästa.. Jaja, nu ska jag leta fram mina panodil och ta med till skolan! Ha det bra!
Every rose has it thorn

What's a man without a woman

Nu är lovet slut och det är back to buisness! Haha nämen.. Det har deftinitivt varit ett välbehövligt lov, om man säger så! Sitter just nu och kollar någon film på 4an medans jag även kollar efter någon present till Viktor! Är sjukt trött, så vi får se om jag kommer orka se klart filmen.. borde väl egentligen gå och lägga mig nu! Så man orkar en skoldag till klockan 5 imorgon.
Fuck face, men än en gång lipar jag efter mitt hår! Och även bildbrist..

I can't count how many days you weren't here

Tjabbatjenahallå hur ska man börja inlägget egentligen? Så tråkigt, hej, hallå.. Jaja! Har varit på stan och lunchat med Emelie och mormor på Röda lyktan, mysigt! Sen drog Emelie med mig på lite shopping.. köpte en sånhär "bandeau bh", slitna jeans och ett typ linne.. Köpte även en olja i håret som jag just provat, känns bra!
linne fram..
dååålig bild, men bak..halft..

She likes to party with everyones eyes on her

Godmorgon! Nu ska vi göra oss klara för att fara till Luleå! Ses


Saknar mitt hår :'(

we're dancing on the edge of the hollywood sign

Idag blev det stan en sväng och sen har vi varit hos Viktor och ja.. inte gjort så mycket! Imorgon blir det Luleå med systrarna och Viktor! Nu har jag just duschat och nu är V i duschen, vi ska väl se OC eller nånting och sen sova.. Dedär med att somna å vakna tidigt är vi bra på! Som nå pensionärer (haha..)
Fet bildbrist

summer of '69

Hej! Igår blev det en kort skotertur som blev lång med Viktors päron, Veronika, Nellie och Petter! Viktor pajade deras skoter så det blev ett väldigt hit och dit körande för oss med våran.. Sen skjutsade vi hem alla så kom pappa och hjälpte Thomas! För övrigt så tappade även Petter sin telefon..nånstans! Ej upphittad.. Senare tog vi ungdomar en pizza och spelade sedan med andra ord! Nu är det en ny dag och vi får se vad den har att bjuda på!
Chacha

Ladies, when will you learn?


Den där blicken du ger mig är gammal nu.


Bjuder på mig och syster min!..

Dry my soul

Skola nu, ha det bra!

RSS 2.0