I'm tired

Lägger ner bloggen.. Har skapat en ny som jag dock inte kommer dela med mig av, ha det bra

Vill kunna le med känsla, av någon anledning som gjort mig gott och fått mig le, veta att allt är bra, känna styrkan och inte känslan av att falla vilken sekund som helst. Jag måste bygga mig själv, som man byggde kojor när man var liten, bräda för bräda-bit för bit. Man kan inte stänga ögonen och inte se sig själv, man kan inte stänga av hur man mår, sina känslor och bara se och tänka på andra. Man kan inte heller bara stå och ta emot saker av andra, man måste stå emot saker som inte gör en gott. Man måste se och känna sig själv också, kunna säga att "nu är det nog" inte vara gränslös utan veta att det finns en gräns, hur mycket man klarar, hur mycket man ens egentligen ska behöva ta emot.
Easier said than done but I will try.

/Wikbär

Bloggpaus

Mår inte så bra


We can all be friends

Hej! Igår for jag med Viktor och hans pappa och såg hocket Luleå-Frölunda, Luleå vann men vet inte riktigt om det är hockey dom spelar.. måste ju bli mer mål och mindre lek? Och idag har jag varit i stallet och nu ska jag duscha och sen fara till skolan för att träna inför föreställningarna imorgon och tisdag! Ni är välkomna imorgon kl 19.00 till Nolia CK - Hemlunda!
Har inga bilder, fuckers

Come down with love

Är med Viktor nu och har varit det ett tag, vi har lejdat oss och nu ska vi se Vampire Diaries! Sovgott!
-The Vampire Diaries

I can't see it.

En sak förstår jag inte riktigt hur det kan gå ihop.. och det är min sömn! Jag kan inte somna om kvällarna, jag vaknar 7, sover ingenting på dagen men fortfarande kan jag inte somna på kvällen, då jag trots allt borde vara hur trött som helst? Dansar flera timmar om dagen dessutom! Förstår inte! Varför kan jag inte sova? Och är inte heller direkt trött, eller jo, fast nej.. Jag vet inte! Hur jobbigt som helst iallafall.. vill bara sova, enklare att orka skolan och allt.. Och efter super lite sömn + dans så borde jag ju vara hur trött som helst sen för att sova..



Just for fun.

Hej! Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. skolan är igång och vi dansar för fulla muggar inför föreställning måndag och tisdag! Vi fick i tisdags veta att vi fick göra en egen koreografi, om vi ville.. så vi håller på med en egen som vi hoppas hinna klar innan måndag! Har alltså stannat efter skolan osv.. Får ju även söka gymnasie nu och försökte just lägga till mitt 1 hands-val men haha, gick inte bra.. så ska på möte med syven imorgon å prata gymnasie så ska då även be om hjälp..
-Vampire diaries..

You learn

Hej

-

I wanna be remembered as the girl who always smiled.
the one who could always brighten your day.
even if she couldnt brighten her own


Last night I looked up and matched each star with a reason why I love you; I was doing great, until I ran out of stars.

If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it does not come back, it was never meant to be.

If you truly love someone, then the only thing you want for them is to be happy....even if its not with you

A man wants to be a woman's first love, a woman wants to be his last

*12 signs your falling in love*

12. You'll read his/her txts over and over again...
11. You'll walk really really slow while you're with him/her...
10. You'll pretend 2 be shy whenever you're with him/her...
9. While thinking bout him/her...your heart will beat faster and faster...
8. By listening to his/her voice...you'll smile for no reason.
7. While looking at him/her..you cant see the other people around you...you can only see that person...
6. You'll start listening to SLOW songs.
5. He/She becomes all you think about
4. You'll get high just by their smell...
3. You'll realize that you're always smiling to yourself when you think about them..
2. You'll do anything for him/her...
1. While reading this, there was one person on your mind the whole time.....


Do you hear that love?

Jag har haft ett faktiskt rätt så jobbigt lov känns det som.. Känns som det tyvärr varit alltför mycket tråkigheter men å andra sidan så känner jag att jag kanske behövde en liten wake up på saker och ting, och det här året ska nu bli bra. Jag kommer utvecklas som person, tror jag redan börjat och så mycket mera.. Jag kommer gå ut grundskolan, börja gymnasiet, har ingen aning just nu vars framtiden kommer leda.. Vad jag iallafall vet och är ett måste nu när skolan börjar om är att verkligen satsa, för nu är det mindre än ett halvår kvar, och det orkar jag kämpa, har sagt och tänkt detta förr många gånger men nu på lektionerna måste jag verkligen jobba, och jag hoppas även klassen i helhet blir mer fokuserade eller vad man ska säga.. Tror vi har en aning lätt för att bli okoncentrerade och göra annat.. Nu ska jag iallafall börja bege mig till sängs, kommer kännas konstigt utan Viktor.. Varit ett underbart lov med honom.. Och har varit med honom i princip oavbrutet i flera dagar nu så.. För övrigt så längtar jag så sjukt till framtiden, alla saker jag vill göra.. Vill nästan börja skriva en "att göra innan jag dör"-lista, känns som det skulle vara något! Sovgott♥
True colors

All about us

Hej! Ska till Viktor nu och sova där och imorgon ska vi på Valls och åka slalom, underbart! Lär dock bli kämpigt att stiga upp då vi oftast ligger kvar i sängen några timmar för länge så i princip hela dagen hinner gå..
Min livslust♥

Med en enkel tulpan..

Igår fyllde pappa 44 år, grattis!♥

each tear

Vill ha
Vill ha
Vill ha fast på ett annat ställe, på armen..
Vill ha..
Vill ha..

Gone too soon

Hade tänkt fara på minnesstunden ikväll för att visa stöd och tända ett ljus, men tar mig inte dit idag heller så får tända ett ljus här hemma idag igen och visa stöd till alla nära..

Tänder ett ljus för Ella och tankarna går till alla nära..


Världen är orättvis

Vila i frid♥
STEVEN CRAVIS Piano & Soundtracks – Fields of Gold ( Solo Piano Instrumental )

RSS 2.0