behind theese walls

Hej! Idag har det varit en lång skoldag och efter den var jag helt slut men for till Viktor och först var jag verkligen mega trött, trots det hjälpte jag honom med matten och sen gjorde vi några roliga akrobat lyft osv.. Sen sparkade vi hem hit och ropade å sjöng å var allmänt glada.. En bra dag med solsken! :)



ai se eu te pego

Solen skiner och det är en ny dag! En bra dag! Har även ny header, klicka F5 om ni fortfarande ser den gamla! Ha en solig och bra dag allihopa! Hk prov idag, det kommer nog gå bra!

thoughts from we heart it


There's a girl, that gives a shit

Sitter och käkar frukost, idag lär bli en chill dag.. Kortaste dagen + att vi ska gå och se gymnasiets dansföreställning, me gusta! Igår blev iallafall min grupp klar med våran koreografi, roligt! Om ett tag kommer Viktor så ska vi gå till skolan! :)
Ha de gött!!

sometimes you have to realize that some are just idiots and move on

Hej! Idag hade vi pedagogisk eftermiddag vilket innebar att jag slutade kvar i 12.. Viktor har även varit med mig på skolan typ hela dagen då han hade sovmorgon och hål å så.. Underbart, kunde inte vara bättre!! Sen gick jag iallafall hem och frös ihjäl, samtidigt som jag fått en feting sak på lillfossingtån och den är väldigt, med betoning på väldigt... röd! Eller nånting.. alltså en blåsa, fast vet inte riktigt om det är en blåsa.. Ett mysterium, helt enkelt! Sen gick tiden iallafall väldigt fort medans jag satt och försökte hitta ett perfekt, enkelt recept men som aldrig ville visa sig på ett enkelt sätt.. så.. det tog tid! Men i slutändan så hittade jag iallafall men då hittade jag självklart inte ingredienser så fick springa hit och dit och till slut blev det vad jag kallar "Julias omogna cupcakes"! Enligt mig smaka dom helt OK ändå dock.. Direkt jag bakat blev det stallet till min efterlängtade älskling och det var blandade temperaturer på den fronten om man säger så.. Sen jag kom hem iallafall så har jag mått skit å blä, mår typ skit fast lite bättre nu.. Mamma har masserat min onda rygg och nacke, ajaj, buhu! Nu ska jag sova GODNATT!
För övrigt så blir det stugan för mig och min finaste hela helgen, underbart

Scream and let everyone hear you.


Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground.


I will never win this game without you.

Cool fisk på nimbys, godmorgon! Matten slutar snart..


Bara de som vågar misslyckas stort kan lyckas stort.

Jag är så otroligt lycklig över att jag har min världens finaste Viktor. Utan honom hade jag helt klart inte varit där jag är idag. Min älskling, min luft jag andas, min andra halva, mitt allt. Dehär månaderna hade verkligen inte gått utan honom, jag vet inte vart jag hade tagit vägen om det inte vore för honom. Aldrig i mitt liv har jag kommit så nära en människa, älskat någon så.. Det är obeskrivligt så jag kan inte förklara hur tacksam jag är eller hur jag känner för honom. Det är en känsla som tar över hela mig och jag vill bara gå ut och skrika av lycka för att jag är så lycklig över att jag har honom. Jag har sett vänner komma och gå, jag har sett folk bry sig på riktigt så som på låtsas och mycket har jag insett nu och en av de sakerna är tyvärr att jag inte har haft speciellt mycket "äkta" i mitt liv, vilket känns as jobbigt när man inser det. Men sen så känns det ganska bra när man vet hur det ligger till och har tagit lärdom. Sen känns det ännu bättre när man tänker på vad man har och vad man har framför sig. Jag vet iallafall att jag har en familj som bryr sig, som alltid finns där. Jag vet att jag har Viktor som verkligen hela tiden finns här och vet än en gång inte vad jag skulle tagit mig till om inte han vore här. Jag vet att det här blir ett sånt här känsloinlägg där man beskriver sin kärlek till folk, vilket kan verka lejdt i vissas ögon, men jag känner att jag vill skriva av mig och få ut det hära bra och nå ut till de jag verkligen älskar. Jag ser att mitt "nya liv" har påbörjat men att jag kommer leva kvar mest i "mitt gamla" ett tag till, tills jag på riktigt kan ta nya tag och börja mitt "nya liv." Jag har utvecklats men för att göra det klart, om man ens kan göra det klart.. det tror nog inte jag! Men för att kunna fortsätta utvecklas i "mitt nya" så tror jag att jag måste gå ut 9an.. Jag måste komma ifrån allt som grundskolan innehåller, vanor, vissa människor osv. Jag hoppas att jag kommer in i Luleå eller Skellefteå, då känns det som jag kan börja om på riktigt, mest troligt. Nya människor, nya vanor, utvecklas å ett helt nytt liv helt enkelt. Jag känner att jag behöver komma ifrån en hel del som Piteå innehåller faktiskt, saker jag inte vill ha något med att göra, helt enkelt. Jag vill leva ett bra liv och må bra, omgiven av de människor jag älskar. Än en gång.. Jag älskar dig mest av allt Viktor, tack för att du kom till mitt liv och jag älskar er, familjen♥
"It's OK not to be OK"

Everybody is making mistakes, even you

Drar en funderare på att börja om att blogga på denna igen, altenativt dela med mig av min nya. Får fortsätta fundera! Hoppas allt är bra med er iallafall :)

RSS 2.0