I can hardly breathe

Hallo! Har nyss duschat efter att ha kommit hem från ytterligare en prao-dag! Idag var det smådjurshuset som gällde och vi har matat djuren, städat och ja.. varit och sprungit med shettisarna då Kaj även blev sparkad och grejor.. (SKULLE HA BLIVIT PUBLICERAT TIDIGARE IDAG MEN BLEV STRESSIGT Å GLÖMDE KLICKA SPARA & PUBLICERA)
Sen hade vi roligt.. på någon rast!

and if you want me to be real deep,


I'm only gonna break you heart..

HAHAHAHA åh.. jag är ju allvarligt talat sämst.. haha. Jag skulle lägga in massa bilder men så var "infogningsraden" borta och jag typ vafan är problemet.. så hade jag klickat på dendära "ändra redigerare" insåg jag nu.. så nu ska ni få bilder från gårdagen! Idag har vi varit i stallet och fick börja dagen med att rida hopplektion men då jag typ hopprädd så hoppade jag över själva hoppningen.. Red iallafall Batman och höjdrädd, men kär jag blev! Hehe.. har lätt för att falla i veckan! Blivit kär i en ko, gris och en till häst, inte illa! Han är alltså en storhäst då och galoppen flööög man ju liksom igenom.. kittlades till och med i magen.. SATAN VAD KUL DE VAR!
(Varning för mååååååååååååååååååååånga pussbilder på mig å kalvis..)
(HAHAHHA, den slickar mig inte i näsan.. utan ovanför läppen..)
Sen vart vi ledsna för att vi slutade pussas å mysas..
Men sen fortsatte det!

Blogg.se app

Provar nu blogg.se appen och ja..inväntar idol! Alla i denna grupp är så otroligt bra men håller alla mina fingrar för brunhåriga Amanda! Helt klart en stjärna och bland det bästa som någonsin varit med i idol.


I heard that your dream came true, I guess she gave you everything


Mitt ögene helt oredigeratene

Läsblogg

En ung pojkes historia om längtan efter bekräftelse och vänskap.

Jag har läst boken "Livets möjligheter" som är en efterföljare till "Pojken som kallades det". "Livets möjligheter" är utgiven år 2004. Boken handlar om Dave Pelzer som även är bokens författare som rest runt och slår sig till ro i ett motell i Ohio då han får ett samtal av sin fru och får veta att Dan Brazell som varit som den fader han aldrig fick, har dött. Efter händelsen i motellet går han tillbaka i tiden och berättar om sin bardom under tiden då han flyttade till Duinsmoore Way, vars ställe är där han träffade denna Dan Brazell efter att ha fått sina två första kompisar, någonsin.
Dave Pelzer.


Boken handlar om Dave Pelzer som finner sina två första kompisar i Duinsmoore Way och för första gången får känna vänskap, känslan att tillhöra något och känslan att inte bara vara "det". För första gången vågar han utveckla sig som person och försöka finna vem han är bakom den rädda, mobbade pojken. För första gången känner han något annat än rädsla och oro. För första gången leker han med de kompisar han aldrig tidigare haft. För första gången är han ett barn han aldrig tillåtits vara. Han är något, han tillhör något. Trots en massa fördomar i kvarteret och svårigheten att vara ett "fosterbarn" tillåter han sig att få utforska världen, vad barn gör, det han aldrig gjort.. Och dessa tre pojkar möter världen, tillsammans.



När det kommer till Daves skrivsätt så är det otroligt. Beskrivningarna är mer än lagomt och det blir perfekt för att kunna skapa en bild i huvudetleva sig in i boken och se framför sig precis hur det kunnat vara. Han använder mestadels ord som är enkla att förstå men det förekommer något av även de svårare. Om han beskriver en situation beskriver han miljön och hela situationen perfekt. Man ser hela situationen framför sig och jag lever mig helt klart in i boken och kan tänka mig hur situationen såg ut och var. Senare i boken dock, tycker jag det blir lite "suddigt" jag kände att det var inte riktigt de perfekta beskrivningarna längre så man hängde med utan det blev mer oklart. Men inte så att man inte förstod någonting alls, utan bara en aning.
I näst sista kapitlet har det hänt mycket i Daves liv, han är otroligt nära att ge sig ut i vuxenvärlden och har miljoner tankar. Han gör felsteg i all hastighet och hinner inte tänka före han agerar. "Mike" talar med honom och säger "Gör ditt bästa... Visa mod och tapperhet och stolthet, för det här är inte bara ett jobb utan ett äventyr. Och till sist... Sikta högt. Tänk igenom det!". Vilket jag totalt fastnade för. Att ge sig ut i vuxenlivet och exakt veta vad man vill, vad som är möjligt och vad som är bra för en själv är ingen enkel lek. Och även om man har en dröm är den inte alltid enkel att nå. Jag antar att det då kan hända att man snabbt försöker tänka ut en lösning som egentligen inte var det minsta bra men enklaste och snabbaste utvägen. Och så sant som skrivet så ska man alltid göra sitt bästa och sikta högt, men inte för högt. Det ska kunna vara möjligt men är man säker på att man klarar det, så gör man det. Allt handlar om att tro på sig själv.




Jag tycker att boken var väldigt bra men jag vill gärna läsa fler av hans böcker för att få veta mera. Jag vill läsa de tidigare böckerna liksom de senare för att veta exakt hur boken hängde ihop med hela hans liv. Det här är en bok och en historia som handlar om någonting som ligger så otroligt nära mitt hjärta. Händelser som denna ska ingen behöva vara med om, varken misshandel, mobbning eller något sådant. Ser man minsta lilla sak ska man ej vara det minsta blind för vad som pågår. Även om det är en rätt så liten sak så ska man inte vara blind. Det kan bli något större och den lilla händelsen kan gripa tag i hela personens liv. Jag rekomenderar boken starkt. I denna bok tror jag det handlar om att vara aningen intresserad om själva innehållet så man kan leva sig in och förstå, känns som det är vad denna bok går ut på. Han vill förklara hur sitt liv var och du som läser ska kunna leva dig in i det.


/Julia Wikberg

Vem behöver killar när man kan ha massa kor?

Är otroligt trött och förvänta er inte mycket bloggning eller någon bloggning alls i veckan.. Nu ska jag göra plugg sen typ gå och lägga mig.. eller vänta på att mamma ska komma hem så hon kan massera mig och sen sova.. Bara jag får sova inatt då..
Har dessutom som rubriken lyder blivit kär i kossor och insett att killar är inget att ha.. kossor och grisar ska det vara! Mysigt när dom äter på en och grejor.. och kommer med sin låånga kotunga överallt, typ och ger en en fet slemklump i håret? MMmMMMmMmMMMmm.. life's good!



Fina grejor detta! VI GÖR GOTT FÖR NORRLAND

Would you even try to save me?

Har just sett klart I rymden finns inga känslor och ska nu gå och lägga mig och läsa och lyssna på lite vågskvalp och skit.. Imorgon är det prao och för mig och Kaj är det Grans som gäller! Börjar klockan 8.20 och tror vi skulle ta bussen 07.50?.. Och imorgon är det smådjur för våran del.. vi slutar typ 16.00 varje dag, står det då.. undrar vad man gör med smådjuren egentligen.. typ leker med spindlar? Yey! Sovgott!




omarbetade sanningar

Hallå! Idag har jag inte gjort mycket, har varit hos mormor och sen städat min garderob som det var fullt med kläder på golvet i.. och sen tömt min "vanliga" garderob då jag verklgen e på G att montera ner den. Nu sitter jag och sen nånting på tv och ja.. Har gjort om bloggen lite som ni kanske ser också!

the best thing you never had.

Har nu kommit hem från Julia och vi gjorde inte speciellt mycket mer än att vi var med Oscar och Jeff! Dog och började sen leva igen osv..Har tänt ljus nu och har iallafall tänkt tanka någon bra film att sedan krypa ner i sängen till! Sovgott!

Eller kanske sätter mig och försöker ändra bloggen lite.. hmm!

Girls just want to have fun

Sååå.. nu ska jag bege mig mot Julia och har ingen aning om hur kvällen kommer spenderas men känner för någonting sjukt, vill bara vara galen haha..nämen vill göra någonting sjukt kul och med rätt Julia så känns det som att det är så det kommer bli förhoppningsvis!
Sådär gammal,söt..bild!






Ha en grym lördag hörni! För det tänker jag ha!

Woah

Haha, hann göra en början på solot som slutade med att jag slocknade när jag gick förbi soffan.. Får skylla på att soffan attackerade mig tycker jag! Hursomhelst så.. ja.. Några "fina" bilder från igår? :
Fascinerad chey när det slängs med håret osv..
Ska det tas i så ska det..?
Hampus fina "ljusbild"

I don't think that they understand

Har just kommit hem från staden och nu ska jag verkligen på riktigt börja med mitt solo!

As long as you're prepared to fight


It´s gonna take a lot to drag me away from you
There´s nothing that 100 men ore more could ever do
Just like the rain down in Africa

It´s gonna take some time but I know you´re worth fighting for!

Friends are cool but we both know
They don´t want to see us together
Don´t wanna lose what I live for
I´m willing to do whatever
Cause I don´t wanna see you cry
Give our love another try
I bet we get it right this time
As long as you´re prepared to fight


I don’t wanna live another day
Without your body next to me
I´m not gonna let them break us down
Cause Baby I know now

It´s gonna take a lot to drag me away from you
-I´ll fight for you-
There´s nothing that 100 men ore more could ever do
-I´ll fight for you-
Just like the rain down in Africa
-I´ll fight for you-
It´s gonna take some time but I know you´re worth fighting for!

What They say, it don’t even matter
They don´t really understand
Without each other we are barely breathing
Let´s get air in these hearts again
Cause I don´t wanna see you cry


Now if you got someone that´s worth fighting for
Don´t let nobody hold you down, let me hear you say, WOAH, OH WOA

And if you found someone that´s worth dying for
The one you can´t live without, let me hear you say, WOAH, OH WOA


you make me feel so.......

Hey! Har nyss kommit hem och ska nu hoppa in i duschen! Ikväll blir det vara med den bästa Viklund och vi ska väl hitta på någonting! Och det är bara höra av er om ni vill hitta på nånting!

dreaming is believing

Hej! Vi fick sluta tidigare på baletten så kändes skönt att hinna hem en sväng då.. Ska vara tillbaka på skolan klockan 5 då vi ska börja med maten! Vi ska äta tacos vilket egentligen inte kändes sådär jippie, känner att jag inte mår helt upp till hundra men ska ta piller så blir det väl bättre får man hoppas! Det dåliga med det är ju dock att man blir trött men får väl överleva det! Så.. Ha en bra eftermiddag osv så bloggar jag mer imorgon eller precis innan jag far! Får se men om inte så ha det super!



you used to be my brother

Är ni ofta stressade? Eller bara känner att stressen finns där hela tiden? Det gör jag. Det finns absolut ingen tid på dygnet då jag inte känner stressen. Förr såg mitt liv ut så att jag hade skola, sprang från skolan till dansen, blev upphämtad, böt om och åt middag i bilen påväg till stallet och sen när jag kom hem från det var det bara duscha och lägga sig. Jag själv har inte kunnat ta på mina egna axlar då jag haft så otroligt ont, nu kan jag iallafall litegrann vilket är skönt! Men jag känner mig stressad till och med när jag ska lägga mig och sova.. Jag har sömnproblem i princip varannan månad eller något åt det hållet.. Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna andas lugnt och bara känna att jag kan leva i just denna minut.. Om ni vet något som kan hjälpa som ni vill dela med er av är jag mer än tacksam! Har testat att dricka thé på kvällen, läsa osv.. Har iallafall skapat en playlist där det är sånnahär ljud med typ vågskvalp och sådant som ska hjälpa en att slappna av så ska testa lägga mig och läsa och lyssna på det nu så med detta säger jag sov så gott allesammans! Får se om jag hinner blogga något imorgon då vi ska sova på skolan med klassen! Om inte så kommer jag ta med mig kameran och försöka bjuda på så mycket bilder osv som möjligt!


Playlisten - känn lugnet liksom




I want to hear what you have got to say


be my hero of the day

Okej, jag har alltså inte färgat mitt hår rött.. Kände för att vara lite busig! Haha! Nämen jag har gjort slingor och ja.. Jag har gjort slingor helt enkelt? Och det var välbehövligt att göra något åt min hårfärg.. hade typ olika färger i hela håret och *fin* utväxt osv.. så!

love? stupid love.

Hej! For hem från skolan då jag mådde åt helvete, vilket jag än gör. När jag kom hem från skolan sov jag och har sovit 4 timmar.. Vill bara må bra.. Har mått illa i snart 2 veckor konstant, jag orkar inte. Imorgon ska vi sova på skolan fast återstår att se om jag verkligen kommer orka det.. Nu ska jag försöka plugga på so:n så jag kan göra provet imorgon! Bloggar senare!




Här är sommarlovet 2011

Gör som Sara..

 


1.Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut? : Javisst
2. Ångrar du det? Beror väl på vad, antar att jag inte bara gjorde en sak jag aldrig gjort förr.

3. Har du varit full i sommar? : Nej.

4. Har du pussat någon i sommar?: Japp

5. Isåfall vem? : Jaadu

6. Badade du mycket? : Mindre än vanligt..

7. Rökte du? : Nej

8. Snusade du? : Nej
9. Förlorade du någon vän? : Ja, men återfick!

10. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet: Superbass, Danza kuduro, Coconut three osv.

11. Vad skiljer det här sommarlovet från förra?: Uh, allt?

12. Grillade du mycket i sommar? : Nja, sådär, brukar grilla mer!
13. Åkte du vattenskidor? : Japp
14. Blev du tillsammans med någon? : -
15. Fick du någon ny kompis i sommar? : Joo, flera!

16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre? : Tycker det var rätt så bra men hoppas det blir bättre, ja!
17. Har du druckit tills du spytt? Nep
18. Sårat någon? Fråga nån möjlig isf, jag har väl ingen aning om dom blivit sårad.

19. Förlorat en vän? Var it denhär frågan nyss?

20.Träffat nya människor? Yes!
21. Kysst en främling? Japp
22. Tagit droger? Nej

23. Haft en sommarflört?: Kind of, maybe

24. Gråtit? Antagligen
25. Skrattat tills du kissat på dig? HHAAHHAH what?! Nej..

26. Tältat? Vet seriöst inte :o
27. Varit vaken en hel natt? Vet inte..
28. Solat? Knappt.

29. Badat? Jodå

30. Haft ett förhållande? -

31. Gjort dig riktigt illa? Nae, tror inte det

32. Gjort några nya percingar/ tatueringar? Naae

33. Läst en bok? Jo i turkiet fan..

34. Skickat fel sms med flit? Haha det vet man aldrig!

35. Suttit vid datan en hel natt? Probobly!
36. Näckat? Gjort vadå?
37. Solat naken? Självklart, fast nej..

38. Fått utegångsförbud? Neei, är ju värsta ängeln..

39. Sagt “jag älskar dig" och menat det? Ja

40. Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? Ja

41. Varit i slagsmål? Nepp

42. Pussat någon utav samma kön? Jo♥♥♥

43. Sjungit högt på ett berg? Jaadå, eller högt å högt men..

44. Kysst någon i regnet? Vet inte..
45. Kysst någon i skogen ? Uh, vetinte..

46. Kysst någon du inte borde? Yes..

47. Tappat rösten? Nei min röst håller för allting! Jesus..
48. varit på en festival? Jadååå

49. Gått upp i vikt? Hahaha, troligast

50. Gått ner i vikt? Nae vetit

51. Brännt dig? Nep

52. Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Nei, jag är smart osv..

53. Varit utomlands? Yes

54. Gjort ett bra köp? Säkert

55. Tagit upp kontakten med en gammal vän? Mm de tror jag!
56. haft skadeglädje? Haha säkert det!

57. Sovit under bar himmel? Vet inte..

58. Vad kommer du sakna mest? Konfafolket, Turkiet, uh..
59. Har du sommarjobbat? Nepp

60. Har du svart ärligt på alla frågor? Ja?


would it make you feel better to watch me while I bleed?

Godmorgon! Har just ätit frukost och ska börja bege mig för en lång dag i skolan. Slutar klockan 5, vilket är superkul! Har även dans direkt på morgonen.. Hmm, jaja.. Ha en bra dag!


Your hero

Let me be your hero

Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back?
Would you cry if you saw me crying?
Would you save my soul tonight? 

Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?

I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away 

Would you swear that you'll always be mine?
Would you lie would you run away
Am I in to deep?
Have I lost my mind?
I don't care you're here tonight


You can take my breath my breath away 
I can be your hero

would you save my soul tonight?


phone rings in the middle of the night

Okej.. skulle alltså göra slingor i mitt hår hos frissan då hon sa att det skulle bara bli gult så då valde jag att testa färga rött och jag ser ut som en alien eller vet inte vad.. H-e-m-s-k-t! Jag d-ö-r. Och vaken nu? Hej jag hatar regnet.



Jag tycker rött hår är skitsnyggt! Men jag passade verkligen inte i det.

to fly

Ja..alltså.. rödhårig? Orkar inte leva. Ses någon dag brb.

when are you gonna live your life right?

Godmorgon! Sitter och dricker lite yoghurt för de som ville veta! Idag! är det halvdag.. fast det skrev jag nog igår men iallafall.. trodde ju det var förra måndagen och blev så krossad då det inte var det.. men nu! Jaja.. Nu ska jag.. vänta in att fara till skolan? Blir alltid klar alldeles för tidigt men kan inte stiga upp senare.. SES!

I feel like.....I don't care?

Hallååå! Har varit i stallet och efter det for jag till Sara! Vi pratade osv och nu sitter jag här och borde börja plugga då jag har 3 prov på torsdag.. Fast kom på att jag har halvdag imorgon så de e ju också toppen! Jag seriöst älskar mitt liv, det är långt ifrån perfekt fast ändå inte, det är perfekt för mig. Just nu bara älskar jag att leva. Att inte bry sig överdrivet mycket om någonting utan bara göra någonting som många glömmer att göra - bara leva!



I'm sorry, I can't be perfect

Igår kom Julia hit innan vi for till Sofia. Det kom massa folk och sen for vi till Max där vissa åt och jag och Julia typ dog en aning, speciellt jag som grät floder.. Sen for vi tillbak till Sofia och vi har inte gjort någonting speciellt och orkar inte säga alla som var där för kommer bara glömma någon av alla då så, pinsamt..



Btw.. YOU SUCK AT LOVE.
And I don't know why I wasted my time with you!







do you have the time to listen to me whine?

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.

-Hittade denna på Kv's blogg som hittat den på Hannas som hittat den på -Rosanna http://balettsko.blogg.se/

it was awesome but we lost it

Jag borde nog sova men jag är inte mig lik
Jag hör inga ord men jag kan tyda den ändå
Sången handlar om en flicka som ingen förstår sig på

Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet

Flickan i sången är som ett barn
känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
hon är flickan ovanpå


Flickan hon säger; Jag är ingenting!

Jag vill aldrig älska någon så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd

Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå

what are you suppose to do

Varför skapa liv när de ändå ska dö? Vila i frid♥

He said, she said

"He said you're amazing, she said then why are you waiting?"

boy you're (NOT) amaziiing, just the way u are

Om ett litet tag ska jag bjuda på en (förhoppningsvis) rolig sak!

what a day

Skmapkfnpwnrpgvn SATAN vilken dag! Orkit.. hehe.. tror nån velat sätta mitt tålamod på prov eller något liknande..

want to have

Åhh, skoja inte att jag vill ha Cameron Diaz ögon, så himla snygga,vackra,allt!

fotboll

Åh herregud.. har nu i något år velat testa börja om fotboll och jag och Julia pratade om det, vet inte när.. men nyligt! Och nu ska hon vara med på en träning imorgon och funderar på högvarv om jag ska följa eller inte.. Vill fast ändå inte.. Haha lär ju vara sämst! Annars så skulle jag vela börja i Saras lag.. Satan vilka kvällsfunderingar alltså! Bäst man går och lägger sig och sover på saken! Gör ju inget om ni vill hjälpa till och vara en del i beslutet eller vad man ska säga så får ni ju gärna skriva en kommentar vad ni tycker!
Glöm inte frågelådan!

don't lose who you are

Sitter nu och ser Idol, min älskling var underbar idag och gick sjukt bra ändå! Märks att jag börjar vara där mer regelbundet nu.. har varit lite si och så i sommar tyvärr, speciellt i slutet tror jag! Han blir mer envis eller vad man ska säga om jag inte är där regelbundet och mer samarbetsvillig annars eller hur man ska förklara! För er som bryr sig alltså.. ni kan ju anteckna osv! Känner bara att jag verkligen inte har någonting att skriva om så skriver bara!

you bleed just to know you're alive

Fick just ett sms från Kerstin att hon kommer om 5 min så bäst jag springer iväg och byter om nu! Åker alltså med min pålles ägare då hon jobbar i stan och han står en bit från stan så.. Skriver senare!
IZE♥

Jag känner en båt

Vill göra om bloggen men jag suger på själva koder osv..så what to do! Jaja, blir väl fucked up men så vadå?


Min ängel på jorden, min räddare i nöden♥

You're gonna like my style

Vill du göra något nytt med ditt hår men vet inte riktigt hur? Tänkte dela med mig av lite jag tycker är snyggt! Blonda,bruna,korta,långa!

OSV!

true words

  • If a girl understands your bullsh*t,sticks through your mistakes,smiles even when you've done nothing for her,it's obvious she's a keeper.But it's also obvious you don't deserve her.
  • They say keep your friends close and keep your enemies closer. But the problem nowadays is you can’t even tell them apart.
  • The difference between a man and a boy is how he treats his woman
  • when you like a boy and no-matter what they say/do you would still jump at the chance to be with them..

I don't wanna go home right now

Just gått och lagt mig i min systers säng och ska alltså sova med henne! Mysigt! det var år sen sist tror jag.. eller känns det som iallafall! Annars så har det varit en typ underbar dag i stallet och sedan for jag en sväng till Sara och vi gick en promenad och pratade om allt och ingenting, skönt! Saknar den tösen! Imorgon har vi pedagogisk eftermiddag, skönt! Ska på stan och jag förstod inte riktigt Sofia, vilket man typ aldrig gör.. men tror kanske.. hon följer! Great! Som jag älskar den tösen! Har alltid så kul osv :P :P P
Och om 2 veckor är det prao och då ska jag praoa med Kaj på Grans! Hur underbart skönt är inte det? Och inte slut på det sköna ännu.. veckan efter det är det temavecka vilket innebär inga vanliga lektioner heller, ASM DUDE! LIVET ÄGER!
Dessutom har jag fått tillbaka min kompakta kamera som alltså varit på lagning! Hur ännu mer awesome är inte det?! Ska försöka ta med den flera dagar i veckan så jag kan bjuda på fler bilder osv!
Allt känns sååå braaaaaa!!

wonderchild

Love is giving someone the power to break your heart but trust them to not.



kompispris


moves like jagger

Hei! Igår kom Sofia så for vi.. runt! Träffade folk här och där. Nu ska jag börja fara till min älskling!


mewantsummer

turn it up, turn it up with cocaine


too cool for you

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
Don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live, half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

It took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back



Don't come back at all.



all natural


I just don't wanna miss you tonight

Don't speak, I can't believe this is here happening
Our situation isn't right
Get real, who you playing with? I never thought he'd be like this
You were supposed to be there by my side

When you say that you want me I just don't believe it
You're always ready to give up
and never turn around

What if I need you baby? Would you even try to save me?
Or would you find some lame excuse to never be true?
What if I said I loved you? Would you be the one to run to?
Or would you watch me walk away without a fight?

I'm so sick of worrying that you're gonna quit over anything
I could trip and you'd let go like that
I'm everything that we ever were seems so fake but not the hurt
'Cause you don't know the good things from the bad

When I say that I want you, you know that I mean it
And in my hour of weakness there's still time to try

Every time I speak you try and stop me
'Cause every little thing I say is wrong
You say you're noticing but you never see
This is who I really am that you can't believe

Makes me wanna know right now
If it's me you'll live without or would you change your mind?
What if I need you?

What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?
What if I need you? What if I need you?




what do you get when you never learn?

Idaaaaag eller..ikväll.. for jag ju då till konfirmations återträff saken.. trevligt och saknar verkligen allihopa och tiden! Sen var jag med.. folk.. typ Sofia, Anton, Jonathan, Filip, Hampus och Carro. Vi gjorde väl inte mycket speciellt.. vi kollade en tidning Kenza var med i och nån sa att jag var lik henne och ser nu att jag även fått en kommentar att jag är lik henne men kan verkligen inte påstå att jag på något sätt är lik henne! Meofjwprjgwpj vet inte vad jag ska skriva? Hej mitt liv suger, nej skoja.. det äger och jag älskar mitt liv, kanske bara har ett love my life moment men isåfall har jag det rätt så ofta nu förtiden och kan säga att jag älskar det med! Känns så mycket enklare när man tycker om att leva idag!



Bildbrist..

next to you

Har kommit hem från skolan för ett tag sen! Hade ingen balett vilket var skönt, har inte mått så bra varken idag eller igår men jag tänker verkligen inte bli sjuk. Och idag har mina ögon typ gråtit jättemycket för no reason! Nu ska jag iallafall gå och tvätta bort sminket osv senare testa något nytt(kanske) då jag ska till kyrkan ikväll(erkänn att det lät superkul!!) Nämen vi har återträff med konfan om man kan säga så? Valfritt såklart men jag tycker det kändes kul att träffa flera igen så jag hoppas flera så dit, eller vet flera men flera än dom flera! :D




all I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared.

you and your heart

And who do you think you are? Runnin round leaving scars, collecting your jar of hearts and tearing love apart. You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul. So don't come back for me, don't come back at all.


Hey you! Yeah, you asshole

tired.

I don’t know how to feel, let the words come easily to me. You seem lost in your thoughts,I find it hard to breathe. Why won’t you tell me what it is? It’s driving me crazy trying to second guess you.

Don’t say you love me, I don’t believe it! Don’t say the words, If you don’t mean it. Don’t want to hear it out in the open, keep it inside if you don’t mean it. Don’t even want to talk about it, I know that I could live without it.

If it’s right, if it’s wrong, would someone let me know? It’s the game I can’t play. Do I just let you go? Maybe it’s just the way it is?

If you don’t mean it, you gotta let me know.




Don't say the words if you don't mean it.


if you don't mean it

HEJ! Idag har de varit skola, nää, har det?! Iallafall, har varit på.. konstigt.. humör, tror jag, känns som jag inte kommer ihåg nånting av dagen? Iallafall sen ikväll har jag varit med Anton och JP och nu måste jag plugga, skjuter upp det hela tiden, blääh.. måste börja ta tag i saker!! Imorgon har vi iallafall ingen balett så slutar typ tidigt! AWESOME.. avslutar detta fina inlägg med att tattat en video från jullans blogg när klassen dansar staying alive som presentation!


and I'm feeling good


Modelljakten Umeå

Bilder får beskriva gårdagen, tog bara några bilder när jag tänkte på hur otroligt.. bra jag är på att komma ihåg å ta kort!


Sofia in action!

Älskar att det ser ut som jag dragit snaggen eller nå då min svans inte syns..

you have received your last chance, now it's out of chances.

Alltså, jag mår bra samtidigt som inte, har ingen direkt anledning, är bara en känsla.. Men nej. Jag mår bra, det gör jag faktiskt och det är så otroooligt skönt, jag ääälskar livet! Fast just nu vill jag faktiskt bara dra från Piteå.. Jag och Sofia har även pratat om en resa till Paris vilket låter underbart och skitkul då jag, Sofia och hennes mamma satt och pratade om Paris igår! Då gäller det bara att få också.. vilket lär bli ett stort problem men jaja.. Får väl hoppas på det bästa, skulle vara kul med den ruuuligaste personen dessutom :P :P och franska killar? är inte dom..superheta?! och språket... hett!

Och ska förresten kanske börja ta sånglektioner, eller.. det var några på musikhögskolan som skulle göra nå projekt eller nånting och sökte folk så Sofias mamma skulle höra, tror jag..


should I stay or should I go

Siffran Nio:
Du med vokaltal 9 är en riktig humanist. Du vill alltid andras bästa och blir mycket sårad själv när du ser att andra far illa. Då känner du att du måste gripa in. Att du alltid ser det bästa i människor kan också medföra en viss risk, då du har svårt att se personers mindre goda avsikter och därför kan anses vara litet lättlurad. I livet har du själv inga direkta mål som du känner att du måste uppnå, istället satsar du på att njuta av livet så mycket som du kan. Det litet negativa med detta är att du kan få svårt att få saker och ting gjorda, speciellt som du vill ägna dig åt många olika saker på samma gång. Det positiva, som ofta väger tyngre, är att du känner dig fri från alla måsten och verkligen kan ägna dig åt de saker du vill och tycker är viktiga. Detta blir särskilt tydligt i ett förhållande där du kan ägna stor tid åt din partner och därför många gånger upplevs som mycket romantisk.

Den kinesiska Oxen förknippas starkt med vårens ankomst, den jordiska myllan och utpräglad pålitlighet. Oxar har dock ofta problem att vänja sig vid förändringar och kan verka envisa och buttra. Helst skulle Oxar ostört vilja fortsätta med allting på samma sätt som de alltid gjort. Deras kortsynthet och beslutsamhet kan i vissa fall leda till makthunger. Ox-människor glömmer aldrig heller en tjänst eller en oförätt.

En stor kärlek till naturen och utomhuslivet gör att de ofta kanske inte anses som hemmamänniskor, men fallet är att de behöver trygghet minst lika mycket som andra. Stabilitet och lojalitet är nyckelord i Oxens tillvaro, särskilt då i samband med familjelivet. Oxar är mycket goda vänner, både i medgång och motgång, samtidigt som de är pålitliga lagarbetare. Oxar är ofta morgonmänniskor med god sömnrutin inlagd i sitt schema, i vissa fall kan de dock ligga vakna till långt in på natten och grubbla över morgondagen.


Den kinesiska mytologin betecknar Råttor som kvicktänkta, sociala, känslomässigt intelligenta och ytterligt sällskapliga. En stor passion hos Råttor är att alltid få veta varför, när och på vilket vis allting fungerar. Råttors svaghet är ofta direkt beroende av deras stora nyfikenhet och vilja att utforska allt omkring sig. 
Deras äventyrlighet leder ofta till snabba affärer och stora risker. Råttor anses vara mycket vältaliga och talangfulla inom diverse områden, men saker i deras närhet sker ofta för fort och med liten eftertanke. 
De sätter ofta allting på spel i livet, både i kärlekslivet och i finansiella delar av tillvaron. En Råtta anses samtidigt vara en obotligt romantisk varelse som aldrig kunde hålla sig till samma partner livet ut, utan ofta hade affärer utanför äktenskapet. Ofta leder Råttors snabba livsstil till att de är rädda för att förlora vänner, kärlekspartners eller pengar, och de kan därför uppfattas som oseriösa. Råttan är som mest charmerande och optimistisk strax före midnatt i väntan på den nya dagen.


Livsväg 3, den obotliga exhibitionisten:
Treor är mycket kreativa och älskar att ha folk omkring sig. De är färgstarka personer som nästan alltid är glada. De har lätt för att lära sig nya saker och verkar alltid ha turen på sin sida. Men de tröttnar snabbt och vill att det ska hända nya saker hela tiden.

Har du 3 som livstal så älskar du säkert livet. Att anordna fester är något som du är expert på då du är utåtriktad och gillar att hålla igång. Du går alltid in i ett nytt projekt med nyfikenhet och positiva tankar. Detta brukar uppskattas av andra och därför ses du vanligtvis som en bra samarbetspartner. Din kreativitet har du behov av att uttrycka på något sätt och din fantasi underlättar det för dig. Du har även lättare än andra att tjäna pengar, men du är samtidigt medveten om att pengar inte gör dig lycklig.

Om det inte händer något kul så blir du ofta uttråkad och rastlös. Att vara ensam är något som du försöker undvika och om du trots allt blir det, så kan du bli apatisk. Du bör se upp så att du inte blir utbränd.



stjärntecken

Haha, jag och Sofia läste på om vårat stjärntecken (vi är födda samma datum) och kom fram till att allt stämmer!

                  Hur den är som person.
                Oxen är stabil, uthållig och har ett utpräglat skönhetssinne.
                Den är trofast och lojal. Har man en oxe till vän kan man räkna
                med att den ställer upp i vått och torrt för en.
                Har den lovat en sak så kan man vara säker på att det blir så.
                En oxe bryter sällan sitt löfte.
                Uthålligheten gör att den alltid slutför det den börjat med.
                Tryggheten är viktig för oxen, både i arbetslivet och på fritiden.
                Han vill alltid veta säkert i förväg vad som ska hända.
                Att leva för dagen är inget för oxar.
                Tryggheten i hemmet gör att han oftast vill stanna hemma i
                hemmets ljuva vrå. Det i sej är inget dumt val.
                Oxen med sitt utpräglade skönhetssinne har ofta ett smakfullt
                hem. Möblerat med bekväma möbler och mycket blommor.
                Oxarna trivs med att påta i jorden och har ofta "gröna fingrar".
                Han njuter av dofter, vackra färger och sköna material som
                känns behagliga att ta på.
                Oxarna är ofta musikaliska också och vill gärna ha skön musik
                att lyssna på.
 

                                    Negativa sidor.

            Oxar är ofta snabba att bedöma folk, oftast för snabbt.
                Eftersom oxen är så rädd för förändringar så kan han lätt fastna
                i vanor och gamla mönster.
                Han är mycket svartsjuk och har ett stort ägandebegär.
                Svartsjukan behöver inte bara vara mot en älskad utan även
                vänner och arbetskamrater som han tycker om kan han bevaka
                svartsjukt.
                Oxen är tjurskallig och envis. Han vägrar att lyssna på de mest
                övertygande argument när han bestämt sej för något, det går
                inte att övertala honom.
                Oxen är dessutom ofta tveksam inför främlingar och vill inte
                gärna släppa dem inpå sej.
 

                                     Kärleken.

            Eftersom det är Venus som styr stjärntecknet så är oxen mycket
                sensuell och erotisk när han är förälskad.
                Har en oxe blivit förälskad så är det svårt för föremålet i fråga
                att motstå uppvaktningen.
                En oxe vill gärna ha en partner som är lugn och stabil framför en
                vildsint en, återigen kommer trygghetsbiten in.
                Vill man charma en oxe så ska man bjuda på gott vin och god
                mat.
                Då har man den på "kroken" direkt.
                Tyvärr kan oxarna dock bli väldigt svartsjuka och det är ju inte
                bra i ett förhållande.
                På plussidan kan tilläggas att oxar ofta gifter sej och är trogna
                sin partner hela livet.
                De kvinnliga oxarna passar bäst ihop med:
                Lejon, Skorpioner och Stenbockar.
                De manliga passar bäst ihop med:
                Vädur, Skorpion, Stenbock, Vattuman och Våg.
 

                                     Arbetet.

                Oxar gillar som sagt var allt som växer och skönhet, så ett yrke
                som passar oxen är trädgårdsmästare.
                Estetiken är viktig för dem också och därför finner man oxar i
                konstnärliga yrken, t.ex.. konstnär, sångare, arkitekter,
                fotomodeller mm.
                En annan av oxens begåvningar är att han har god hand med
                pengar, han är mycket ekonomisk av sej och därför är ett
                passande yrke inom bankväsendet eller ekonomi i allmänhet.
 

                                     Hälsa

            Oxens svaga punkt, hans akilleshäl är halsen.
                De drabbas lätt av halsåkommor av olika slag och bör se till
                att inte bli kall om halsen i kallt väder.
                Dessutom lägger oxar lätt på sej för många kilon.
                Förkärleken för god mat gör att han får kämpa mot vikten
                hela livet för att inte rent ut sagt bli fet.





Med kärleksplaneten Venus som stjärnteckenhärskare blir Oxen varm och sensuell. Oxen uppskattar skönhet och livets goda. I relationer och samarbete är Oxen sinnlig och lojal. En pålitlig vän som står med båda fötterna på jorden. Oxen är rejäl och håller sina löften. Oxen är i regel lugn, trofast och tålmodig, men mycket envis!

Eftersom god mat och dryck uppskattas ser man ofta Oxen i köket, på caféer eller restauranger. En livsnjutare som värdesätter kvalitet och komfort. Skönhetsplaneten Venus skänker Oxen en inbyggd känsla för färg och form. Ett intresse för kläder, inredning, dofter, blommor, konst eller musik hör till bilden.

Förutom en dragning till livets goda värdesätter Oxen trygghet och stabilitet. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta och praktiska aspekter noga vägas in. Alltför snabba förändringar brukar inte välkomnas. ”Man vet vad man har men inte vad man får” En bestämd läggning och god framförhållning är kännetecknande, likaså ett ekonomiskt sinnelag. Att skapa långsiktiga mål är naturligt för den stabila och jordnära Oxen, som brukar bygga upp en solid materiell plattform. Planeringsförmåga, tålamod och omtänksamhet hör tecknet till. Barn, djur och natur ligger denna välvilliga och ansvarskännande personlighet extra varmt om hjärtat.



Stjärntecknet Oxen är en jordnära och trygg personlighet. Oxar tycker om planering och funderar gärna en stund på nästa steg. De är envisa och fokuserade, sätter upp mål och försöker hitta den smartaste vägen att ta sig dit.

Oxar är förtjusta i avkoppling och njutning. De älskar mat, musik, konst, naturen. Dock kan de ibland värdesätta saker framför människor eftersom oxar är väldigt materiella. Oxar tycker om det som är vackert men de har ofta också ett intresse och sinne för ekonomi.

En oxe trampar gärna på i gamla hjulspår och kan ha lite svårt för att testa nya saker. De vill gärna tänka igenom eventuella förändringar men ofta vill de helst inte ha några förändringar alls. De är nöjda av sig och deras liv måste inte befinna sig i konstant rörelse.

Trots att oxen kan ge ett väldigt lugnt och snällt intryck så kan de bli otroligt arga när de verkligen har anledning till det. De är inte den typen som plötsligt blir arg utan orsak och blir de arga så ska man ta det på fullaste allvar. Oxar kan dessutom vara ganska långsinta.



Oxens symbol har hängt med länge. Antikens offerdjur, Kretas tjurkult och hinduismens heliga kor ger oss ledtrådar från det förflutna. Tryggheten och harmonin hos jorden och brukandet av den finns närvarande i oxens medvetande. Han är praktisk, tålmodig och beslutsam. Han uppskattar livets goda och uppskattar både skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet.

Han tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få honom att vända sig inåt. Där finner han dock alltid styrka och kraft.

Element: jord Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Venus, uthållighet, envishet, sinnlighet, egendom, mark, konst, njutning, duva, metallen koppar och fredag.
Positiva karaktärsdrag: tillförlitlig, strävsam, praktisk och musikalisk.
Negativa karaktärsdrag: envis, lat och dominerande.
Människokroppen: halsen och rösten.




WOOPWOOP


tell yourself you can do it that you're strong.


do you really wanna live forever?

Godmorgon! Varför vakna så tidigt ens.. och vaknade mitt i.. nej ingen aning när men kunde typ inte andas, jobbigt läge osv. Iallafall så igår for jag till Luleå med Mamma och Emelie, Sofia hann inte följa med oss så hon tog en buss och kom aniingen senare.. Sen.. for vi hem? Och senare på kvällen vid kanske 8-9? Så for jag och Sofia till NX, inget speciellt med det, sen satt vi på bigboy och jag var helt kaputt, orka leva ens, haha nämen hade ett fml moment.. för dom som ville veta iallafall! sen kom jag hem jag vet inte när, yes! Oj så intressant inlägg, ses!


Hei min fiiina, vän.. du är bezzt osv xD även fast du är jävla konstig :P men ja älskar dig ändå :$




HELVETES JÄVLA FITTLURV, KNACKADE PÅ MITT FÖNSTER BREVE MIG, JAG SVÄR JAG BLIR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SUR NÄR JAG BLIR SKRÄMD FINNS INGE VÄRRE OK?! *andas...* HELVETE!


Känns btw helt okej med ingen skola imorgon! Umeå, here we come!

pictures of you

Okej.. vad har jag gjort när jag inte har bloggat? Orkar inte skriva och det är bara jobbigt att läsa långa texter dessutom så ni får bilder istället, har varit duktig och tagit lite, grattis Julia!



Såg helt fucked up och stod dessutom på tå men jajaja..


from the window, to the wall

Lalala, hade tänkt blogga på riktigt men kom bort mig så nu ska jag fara till Sofia osv och sen vidare till Phb och bada!


it's a funny thing..

Godmorgon! Sitter nu och dricker lite yoghurt och vet hur bra jag varit på att blogga osv! Skolan känns fett bra, danserna vi ska visa till jul har vi redan börjat med och kan inte säga annat än att det kommer bli GRYMT! Lalala.. haha orka att när vi tog skolfoto så stod jag på tå och känns som jag såg ut som ett missfoster men jajaja! Nej.. nu ska jag börja.. fara fast inte fara, borsta tänderna om någon ville veta.. ni fick veta vare sig ni ville eller inte. Efter skolan tror jag att jag skulle vara med Julia, great!


RSS 2.0