Afrikansk kyckling

2 port 250 g kycklingfilé i stora bitar 1 tsk flytande smör/olja 1 hackad lök 1 skivad vitlöksklyfta 1 tsk curry 1/2–1 hackad röd chili 1 1/2 dl lätt kokosmjölk 1/2 strimlad paprika Servera till: 1 dl fullkornsbulgur eller fullkornsris för glutenfritt 1/2 hackad röd paprika 2 msk jordnötter 2 msk sultanrussin 1/2 skivad banan Så här gör du Bryn kycklingbitarna runtom i smöret, lägg ner lök, vitlök, curry och chili och låt fräsa med någon minut. Blanda i kokosmjölken, koka upp och sjud ca 15 minuter på svag värme under lock. Tillsätt paprikan när 5 minuter återstår. Koka bulgur/ris enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner paprika, nötter och russin och servera till grytan tillsammans med bananskivor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0