chiliglaserad kyckling

Ingredienser

6 port

 

 

100 g fryst mango i tärningar 
1½ tsk olivolja 
400 g kycklingfilé i kuber
salt, peppar
2 msk sweet chili-sås
Vitlökssås:
1 dl lättyoghurt, ev. låglaktos 
2 pressade vitlöksklyftor 
2 msk finhackad persilja 
½ tsk salt


 

 

 

Så här gör du

 

 

Sätt ugnen på 175°.
Blötlägg grillpinnar av trä. Tina mangon. Hetta upp oljan i en stekpanna. Krydda kycklingen och bryn den i ca 3 min. Tillsätt mangon och bryn ytterligare 1 minut. Vänd ner chilisåsen. Låt svalna. Trä kyckling och mango på spetten och lägg i en eldfast form. Efterstek mitt i ugnen ca 5 min. 
Servera med: vitlökssåsen.

 
 
118 kcal/port

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0